La Agigea

Primarul Cristian Cârjaliu își lansează candidatura pentru al doilea mandat

1027
1
Primarul Cristian Cârjaliu își lansează candidatura pentru al doilea mandat - navodariligaalesilorpsdcristianc-1337113726.jpg

Articole de la același autor

Edilul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, își lansează sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 14.00, candidatura pentru al doilea mandat la Primăria Agigea. Evenimentul va avea loc pe stadionul din localitate unde este programat să se desfășoare și un spectacol de muzică populară și ușoară.
Pe lângă locuitori, sunt așteptați să fie alături de Cristian Cârjaliu și colegii de partid, precum și senatorul PSD Alexandru Mazăre și deputatul PSD Eduard Martin.
În altă ordine de idei, pentru câștigarea Primăriei Agigea și-au depus candidaturile cinci persoane. Pe lângă actualul primar Cristian Cîrjaliu, în cursă au mai intrat fostul edil Ion Ioniță, de la PDL, Dumitru Cojocaru, de la Partidul Poporului Dan Diaconescu, Bogdan Licărete, de la PRM, și liberalul Mihai Andrei.


Comentează știrea

Fonduri UE
21 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.571 secunde