Primarul Gheorghe Hânsă, întâlnire cu locuitorii din cartierul "Trust"

200
Primarul Gheorghe Hânsă, întâlnire  cu locuitorii din cartierul

Articole de la același autor

Locuitorii blocurilor B1, B2, F1 și F2 de pe strada Panait Cerna din cartierul "Trust" al orașului Cernavodă au participat, recent, la o dezbatere publică împreună cu reprezentanții administrației locale. Tema discuției a vizat noua destinație pe care o vor alege locatarii pentru platoul dintre blocuri, programat pentru reabilitările care vor avea loc în următoarea perioadă.

"Programul de reabilitare al zonei, prevede două posibilități de schimbare a formei acelui platou: fie parcare utilă locatarilor, fie piațetă prevăzută cu mobilier urban, loc de promenadă, loc de joacă și fântână arteziană. În cadrul întâlnirii i-am rugat pe cetățenii din zonă să își exprime liber destinația dorită pentru platoul din zona Trust. În plus,

i-am rugat să completeze un chestionar în acest sens. Cel mai probabil, luni, (n.r. astăzi) vor fi centralizate rezultatele și va fi luată o decizie în acest sens", a spus primarul Gheorghe Hânsă.

Lucrările în zona respectivă fac parte dintr-un program multianual de reabilitare urbană, cu prioritizare pentru spațiile verzi și parcări. În funcție de complexitatea lucrărilor, amenajarea acestui platou ar putea fi finalizată până în toamnă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde