Primarul Iulian Soceanu a anunțat că la Techirghiol se va construi un nou Centru de Sănătate

206
Primarul Iulian Soceanu a anunțat că la Techirghiol se va construi un nou Centru de Sănătate - techirghiol-investitii-1705415560.jpg

Articole de la același autor

Cartierele noi, moderne, ce beneficiază de utilități și infrastructura necesară, se dovedesc atractive pentru investitori. Într-un astfel de cartier nou, din orașul Techirghiol, se va construi un nou Centru de Sănătate. Obiectivul va reprezenta un punct de atracţie pentru turiști dar vor fi create și multe locuri de muncă, pentru locuitorii orașului.

„Vă anunț că am semnat Autorizația de Construire pentru obiectivul Centru de Sănătate D+P+10 Etaje, în orașul Techirghiol (zona Nenciu Stoian). Este vorba de o nouă investiție privată în valoare de peste 15 milioane de euro. Acest nou obiectiv va avea o capacitate de 299 locuri de cazare la cele mai înalte standarde dar și o bază de tratament modernă! Totodată, se vor crea noi locuri de muncă în orașul nostru!

Iată că eforturile si investițiile în partea de infrastructură realizate de administrația locală din Techirghiol în ultimii ani își arată roadele prin atragerea unor astfel de investiții importante pentru comunitatea noastră!

Vom continua să avem toată deschiderea către toți cei care doresc să investească în acest oraș, primăria fiindu-le un partener real!” a spus Iulian Constantin Soceanu, primarul orașului Techirghiol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5761 secunde