Proiectul pentru dezvoltarea staţiunii balneare Techirghiol a ajuns la final

365
Proiectul pentru dezvoltarea staţiunii balneare Techirghiol a ajuns la final - techirghiol-statiune-1703081999.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, s-au încheiat ultimele activităţi din cadrul proiectului „Creşterea atractivităţii turistice a Staţiunii Balneare Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare zona A202.

Proiectul a avut o valoare de peste 16,3 milioane de lei şi a avut ca obiectiv modernizarea a 7 străzi: Moldovei, Munteniei, Transilvaniei, Olteniei (tronson 1 si 2), Banatului (tronson 1 si 2), Mureşului, Mărăşti.

„Modernizarea străzilor din cartierul turistic A202 a însemnat: realizarea reţelelor de apă şi canalizare, realizarea sistemului de iluminat public, asfaltarea străzilor, amenajarea trotuarelor şi a spaţiilor verzi, dotarea cu mobilier urban (bănci şi coşuri de gunoi) şi plantarea copacilor de aliniament. De menţionat că, în paralel cu acest proiect, în cartierul A202 a fost realizată şi reţeaua de gaze naturale finanţată din bugetul oraşului Techirghiol. Doresc să mulţumesc colegilor din primărie şi colegilor din Consilul Local pentru susținerea acestui proiect”, a declarat Iulian Constantin Soceanu, primarul orașului Techirghiol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4899 secunde