Primarul Nicolae Matei a înmânat facturile gratuite din luna martie

279

Articole de la același autor

Primarul orașului Năvodari a înmânat năvodărenilor câștigători ai proiectului "Ideea mea, norocul tău" din luna martie facturile gratuite la căldură. Menționăm că extragerile continuă și pentru ultima parte a perioadei în care a fost furnizată căldura în această iarnă, respectiv pentru jumătate din luna aprilie.
Astfel, extragerile pentru martie au fost făcute în ultima zi lucrătoare din lună, astfel încât să existe inclusiv timpul necesar pentru ca abonații sistemului centralizat de încălzire din Năvodari să-și poată achita facturile, aceasta fiind una dintre condițiile de validare a abonatului extras.
La fel ca și în lunile anterioare, primarul Nicolae Matei a fost prezent la eveniment. Emoționat și plin de speranță, edilul Năvodariului a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit fiindu-i alături în implementarea acestei idei unice la nivel național.
"Proiectul «Ideea mea, norocul tău» este proiectul meu de suflet și sunt mulțumit că năvodărenii au putut face economii serioase în această iarnă în propriile bugete. La Năvodari, eu și echipa mea am alocat bani pentru toți cetățenii, astfel încât bugetele proprii să suporte cât mai puțin măsurile anti-criză. Voi merge și de acum înainte pe același principiu și sunt convins că împreună vom reuși. Le mulțumesc celor care m-au ajutat, consilieri, viceprimarului Florin Chelaru, tuturor celor care s-au implicat în proiectele pe care le-am promovat alături de dumneavoastră", a declarat primarul Nicolae Matei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3071 secunde