Primarul Valentin Vrabie dă startul petrecerilor la Peștera

759
5
Primarul comunei Peștera, Va-lentin Vrabie, viceprimarul Tudorel Grosu și consilierii locali vor da, astăzi, startul petrecerii organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Astfel, locuitorii comunei Peștera sunt invitați, în această zi, începând cu ora 16.00, la un concert extraordinar de colinde. În cadrul spectacolului care va fi prezentat de Cristian Brancu, vor cânta Ștefan Hrușcă, Grupul Etno-Crăițele Adelina și Aurel Moldoveanu. Tot astăzi, întreaga comună va fi luminată cu fel și fel de beculețe, la fel ca și bradul de aproximativ 10 metri care a fost deja amplasat în fața primăriei. În altă ordine de idei, deoarece este luna cadourilor, edilul a pregătit și de această dată surprize pentru locuitorii comunei.
"Vom inaugura proiectul care le va da tinerilor din comuna Peștera o șansă spre mileniul trei. Ei vor avea sută la sută racordare la Internet, televiziune prin cablu și telefonie fixă. De asemenea, în cadrul proiectului a fost prevăzută și montarea de routere pentru wireless, astfel că vizitatorii vor avea posibilitatea de a se conecta și ei la Internet. Valoarea acestui proiect se ridică la aproximativ 85.000 de euro", a declarat Valentin Vrabie.

Comentează știrea

elena
8 decembrie 2011
asa primar da

felicitari , !!!!!!!

un cunoscator
8 decembrie 2011
un primar

Primarul Vrabie deranjeaza multa lume fiind harnic destept si cuminte.

emy
8 decembrie 2011
pe cand si la medgidia ????

In MUNICIPIUL MEDGIDIA nu se intampla nimic.Primarul se vaita intr-una ca nu are bani.Sa se gandeasca cum sa faca bani.De ce acum cu prilejul sarbatorilor de iarna nu a cedat Piateta Decebal acelui privat care a organizat asa zisele "Zilele Toamnei:" pentru ca din banii adunati (castigati)atunci sa faca o bucurie copiilor din Megidia? ca sa mai inchida gura targului. De ce Medgidia este tot timpul in urma unei comune ca PESTERA ???? De ce ??? Raspuns : Fiindca acolo este un gospodar,un om caruia ii pasa de cetateni si stie sa faca bani pentru comunitate. BRAVO DOMNULE PRIMAR VRABIE.FELICITARI!

stefan mihaela
8 decembrie 2011
un primar de exceptie

bravo domnule primar ptr ceia ce faceti regret mult ca nu pot vedea acest spectacol si tinetio tot asa va urez sarbatori fericite si un an nou cu multe impliniri. sarbatori fericite tuturor locuitorilor din pestera

alina rafael
9 decembrie 2011
cel mai iubit om!

daca e ceva sau cineva care m-a lasat fara replica in decursul unei vieti,acesta a fost domnul primar!nu ai cum sa nu ramai fara cuvinte in fata a tot ce poate sa faca un singur om....nici nu gasesc o urare ,pentru ca mi se par prea simple toate,pentru o asemenea valoare!.tot ce pot spune, e ca regret foarte mult ca nu am putut vedea acest spectacol........

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cutremur în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 0.399 secunde