PSD a băgat galeria lui Dinamo printre protestatari pentru a crea haos."Să zăpăcim oile!". Ministrul MAI știa de la SRI că se pregătesc violențe, dar a tăcut!

2410
1
PSD a băgat galeria lui Dinamo printre protestatari pentru a crea haos.
Haosul creat ieri noapte în Piața Victoriei din București, unde peste 150.000 de oameni protestau, a fost creat de galeriile echipelor de fotbal Dinamo și Rapid. Ultrașii dinamoviști au fost convocați de Ionuț Negoiță, patronul clubului, și fratele acestuia, Robert Negoișă, primarul Sectorului 3. Ambii sunt membri PSD și au probleme penale, numărându-se printre beneficiarii ordonanței amnistiei, informează hotnews.ro.


Potrivit republica.ro, discuții despre implicarea ultrașilor în proteste s-au purtat pe pagina de Facebook a galeriei Dinamo - Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Mai mulți huligani au fost urcați în dubele Jandarmeriei, potrivit Digi24.

"Mergem la protest în mod organizat sau pe cont propriu?", întreabă cineva pe pagina galeriei Dinamo.

"Nu e free", spune altcineva, mai jos.

"Să zăpăcim oile", comentează un altul.

"Îi rupem", adaugă un alt comentariu.


Postarea a fost ștearsă ulterior de pe pagina de Facebook a peluzei Dinamo.

Fiecare galerie numără 300 - 350 de membri, potrivit Hotnews.


"Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus cu autobuzele la protest înarmați cu petarde și lacrimogene ca să strice protestul din această seară, Frații Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficiază de legea grațierii!", a scris pe Facebook Carmen Negoiță, fosta soție a patronului FC Dinamo București, Ionuț Negoiță.

SRI spune că a informat MAI că vin ultrașii la protest, ministrul PSD Carmen Dan afirmă că nu a primit nimic

Un comunicat al Serviciului Român de Informatii (SRI) spune că "datele și informațiile obținute cu privire la intențiile de organizare sau deturnare a acțiunilor publice de protest din centrul Capitalei fiind transmise operativ instituțiilor legal abilitate să intervină pentru menținerea ordinii și siguranței publice".


Anterior, ministrul de Interne Carmen Dan a afirmat la Romania TV că nu a primit informări prealabile de la servicii că la miting ar fi urmat să aibă loc provocări. 



Comentează știrea

Bodo
2 februarie 2017
Minciunele

Pfff,cate minciuni...Pai oile sunt ale lui becali,dezinformare crasa

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.651 secunde