PSD Constanța sare la gâtul lui Ponta: "E o deziluzie"

1940
6
PSD Constanța sare la gâtul lui Ponta:

Discursul lui Victor Ponta susținut, joi, în plenul Parlamentului, i-a scos din minți pe cei din USL. Cu toate acestea, liberalii încearcă să aplaneze tensiunea creată care ar putea duce chiar la ruperea USL-ului, în timp ce unii dintre subalternii lui Ponta nu s-au sfiit să spună exact ceea ce cred despre șeful lor pe linie de partid.

Vizavi de situația creată de liderul PSD, senatorul PNL Puiu Hașotti speră că discursul susținut în Parlament de Victor Ponta a fost o lipsă de inspirație a acestuia, spunând că nu vrea să comenteze mai mult.
"Sper că a fost o lipsă de inspi-rație a lui Victor Ponta. Mai multe nu vreau să comentez, declarațiile lui Crin Antonescu pe această temă sunt suficiente", a spus senatorul liberal de Constanța.
Întrebat dacă discursul lui Victor Ponta ar putea fi un prim semn că relațiile în USL nu sunt așa cum ar trebui să fie, Hașotti a răspuns: "Categoric nu".
La rândul lui, liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, spune că discursul lui Victor Ponta nu a fost, probabil, cel mai potrivit.
"Poziția PNL față de discursul domnului Ponta ați auzit-o prin vocea președintelui Crin Antonescu. Se pot face interpretări de tot felul, poate nu a fost cel mai potrivit și până la urmă absența era mai benefică decât semnalul dat acolo. În rest, toți cei care am pus umărul la construirea USL suntem convinși că va funcționa în continuare. Cei care s-au bucurat că ar fi o fisură sau ar putea să fie o rupere în USL s-au bucurat degeaba pentru că, noi ne vom atinge obiectivele propuse", a declarat pentru "Cuget Liber", Gheorghe Dragomir.
Dacă liberalii încearcă să dreagă busuiocul și să pretindă că lucrurile merg bine în USL chiar și atunci când unul dintre lideri încalcă convențiile, subordonatul lui Victor Ponta de la Constanța, Nicușor Constantinescu, nu s-a sfiit "să sară la gâtul" șefului pe linie de partid.
Astfel, prim-vicepreședintele PSD Constanța, Nicușor Constanti-nescu s-a declarat dezamăgit de discursul lui Victor Ponta.
"Este o mare gafă și o deziluzie", a declarat pentru "Gândul", preșe-dintele Consiliului Județean Constanța.
Proaspăt instalat ca președinte interimar al Partidului Conservator la Constanța, după ce a trecut din barca PDL-ului în cea a PC-ului, senatorul Mircea Banias a spus despre discursul lui Victor Ponta că într-o societate normală lucrurile se desfășoară așa cum trebuie.
"Cred că era necesar ca unul din cei trei lideri ai USL să prezinte o poziție la învestirea noului Guvern", a declarat Banias.

Ponta a lăsat să se înțeleagă că ar bate palma cu noul premier
Liderul PSD Victor Ponta a susținut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute și din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înțeleagă că opoziția ar putea colabora politic cu viitorul premier.
Liderii liberali s-au declarat nemulțumiți de atitudinea PSD, având în vedere că în USL s-a stabilit ca parlamentarii să nu participe nici măcar fizic la ședința de învestitură. În replică, Ponta a declarat că el își scrie singur discursurile și că nu are nevoie de aprobarea USL pentru a veni să-și susțină poziția în Parlament.
Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o ședință ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD și a președintelui formațiunii social-democrate.
Ulterior, președintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, în numele colegilor săi din condu-cerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD și la PC, solicitându-le să nu uite nicio secundă cu cine se bat și că lupta lor este împotriva regimului Traian Băsescu.
"Apelul meu în numele tuturor colegilor din conducerea PNL, către toți membrii partidului nostru, către toți simpatizanții noștri, către partenerii noștri de alianță, în care avem în continuare deplină încredere și față de care ne comportăm cu maximă onestitate este acesta: de a nu uita nicio secundă cu cine ne batem, pentru cine ne batem și cu ce mijloace ne batem", a spus Antonescu.



Comentează știrea

eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN
11 februarie 2012
pt noi cainii maidanezi se cheltuie de administratii si primarii mai mult decat pt amaratii care mor de frig sau sunt blocati de saptamani fara apa ,fara mancare proaspata...ei dar noi suntem un sac fara fund pt cei de la ong uri

Eu, ca un caine maidanez ce ma aflu pe strazi, declar urmatoarele: 1. sunt un caine al nimanui, deci nimeni nu este responsabil de comportamentul meu pe strazi 2. mi-e foame intotdeauna! caut oriunde si ma bat cu ceilalti caini pentru mancare, iar daca nu gasim, atunci atacam oamenii in speranta ca vom gasi ceva prin plasele lor. Daca nu, atunci macar sa ii capsam bine sa ne tina minte! 3. noi, cainii, avem simtul teritoriului foarte dezvoltat. Orice intrus nu este binevenit si trebuie muscat. Exceptie fac (nu e sigur niciodata insa) babele fara ocupatie care ne mai dau de mancare dimineata. 4. avem o mare ura pe biciclisti si motociclisti: trebuie dati jos de pe ciudateniile astea cu doua roti! 5. nu suportam oamenii care poarta gluga sau care vin cu plase mari de la piata: trebuie capsati urgent! 6. noaptea ne vine cheful cel mai mare sa urlam la luna, sa ne batem intre noi sau cu alte haite din vecinatate (sa moara de oftica aia de se duc a doua zi la scarbiciu) 7. ne place foarte mult sa atacam din spate, iar daca si reusim sa muscam, crestem pe scara ierarhica din haita 8. ii uram foarte tare pe cei da la ONG-uri care pretind ca ne iubesc, dar ne lasa pe strazi singuri, fara hrana! Iarna inghetam de frig, iar vara ne sufocam de caldura, iar ei se scalda in banii alocati pentru ingrijirea noastra! 9. nu ne intereseaza ca ne rahatim pe orice trotuar si strada, important e sa fie cat mai mult si sa ramana acolo, ca sa se stieeee...ca suntem prezenti! 10. suntem stapanii strazilor si deci toata lumea trebuie sa se dea la o parte din fata noastra! De exemplu: ne place unora dintre noi sa alergam dupa masini ca sa muscam din cauciucuri, iar daca se nimereste vreun nefericit in goana noastra dupa masina, ne multumim atunci cu el! Avand in vedere ca m-am saturat pe strazi, va rog faceti ceva: ori ma duceti intr-un adapost si ma ingrijiti, ori ma eutanasiati! Daca nu sunteti in stare sa ma ingrijiti cum trebuie sau sa ma dati in adoptie unor stapani responsabili si sanatosi la cap (care nu imi vor da drumul inapoi pe strazi), va rog din toata inima sa ma eutanasiati! Va multumesc!

Hanibal
11 februarie 2012
incepe schimbarea

Este greu de crezut ca o coalitie gen USL poate avea sansa sa castige alegerile in acest an,cand singurul scop declarat este acela de a-l "da jos" pe Basescu.Acest "obiectiv" declarat permanent,intareste pozitia presedintelui si slabiciunea USL.Atitudinea lui Ponta nu trebuie sa ne surprinda.PSD,cu coruptii sai mari sau mici,asa cum au de fapt toate partidele,are in spatele lui Ponta politicieni puternici si cu experienta.Se simte mana lui Ilescu.In schimb,pe Antonescu nu-l poate influenta nimeni in PNL.Cei care conduc astazi partidul "balama",s-au straduit sa cultive mediocritatea,singura modalitate care permite actualilor lideri ca Hasotti sa para mai buni si sa-si mentina functiile.Este evident ca USL nu are viitor,cu atat mai mult PNL care s-a compromis in ochii membrilor sai si a electoratului sau.Sa nu ne mire zbieretele de protest din organizatia PSD Constanta.Constantinescu si Mazare n-au nimic aface cu democratia,cu politica de compromis,cu solidaritatea nationala cand situatia o impune.Actul PDL de a aduce tinerii la guvernare este unic in istoria politica a Romaniei si in curand si celelalte partide vor fi obligate sa faca la fel.Vorba lui Kogalniceanu care pe la 1867 se adresa batranilor:"Lasati sa faca si succesorii nostri ceva;sa nu regulam noi totul,lasati ca si viitorul sa reguleze".

rex
11 februarie 2012
jmecherii inutile

Indiferent cate "incidente" s-ar produce in USL, tot aceasta formula va ajunge in final (la alegeri) la destinatie.'Acadelele" date de HIDOSENIA de la Cotroceni romanilor nu v-a indulci relatia dintre gasca de mafioti din pd si romani, din contra (vezi reactia strazii) aceasta manevra este inutila. Romania si romanii s-au saturat de "manariile" lui basescu facute numai si numai pentru propasirea CANCERULUI PORTOCALIU la putere, ura romanilor fata de basescu si CIUMA PORTOCALIE nu o va schimba nici-o jmecherie, nici cea cu un guvern de asa zis tineri dar plini de sange.

qwerty
11 februarie 2012
@Hanibal ,apropo de Puiu Hasotti

Iata un fragment de text din cartea "Ghid de oras-CONSTANTA" semnata de PUIU HASOTTI -Editura sport-turism-1985: "Prin intreaga sa fiinta,Constanta de astazi ne releva treptele unei impetuase dezvoltari, deceniile EPOCII CEAUSESCU constituind rastimpul istoric cel mai fertil din intreaga sa existenta milenara.Si,in acelasi timp-asa cum releva tovarasul Nicolae Ceusescu,prezent in fiecare an in mijlocul colectivelor de munca ale constantenilor-Constanta constituie un exemplu de ceea ce s-a realizat in anii constructiei socialiste...." Zilele trecute politrucii din USL au sarit ca arsi cand au aflat ca Mihai Razvan Ungureanu a fost UTC-ist si "securist". Râde dracul de porumbe negre și pe sine nu se vede. Domnilor fesenisti,de la pesedei la pedelei sau liberali,lasati-va de minciuni si salvati-va sufletul cat mai aveti timp.Eu va propun sa va calugariti. Plecati la manastire.

Geo
12 februarie 2012
Totul este posibil

In conditiile actuale totul este posibil.Ce a reusit PD-L nu au reusit altii. A unit doua partide cu doctrine total opuse (PSD si PNL); A obligat militarii in rezerva sa se uneasca intr-un sindicat destul de puternic si vocal. A scos politistii in strada etc. Toti actioneaza pentru al obliga pe Basescu sa tina cont de votul populatiei. Aduceti voi a alta formatiune politica care sa-l bata pe Basescu cu PD-Lul lui si pariez ca 80% din populatie va vota cu aceasta.

Radu
16 februarie 2012
Nu e bine asa

nu consider ca e momentul de cearta acum....acum ar trebui sa fie uniti si sa lupte sa scape tara de culoarea portocalie...doar ei mai pot face asta...nu as vrea sa ramanem la mana lui Dan Diaconescu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7752 secunde