PSRO contestă în tribunal noua siglă a Mișcării Populare

139
PSRO contestă în tribunal noua siglă a Mișcării Populare - 646x404-1446127315.jpg
Partidul Social Românesc (PSRO) va contesta, la Tribunalul București, folosirea în noua siglă a Mișcării Populare (MP) a însemnului PSRO - inima, informează Agerpres.


Potrivit sursei citate, fostul președinte Traian Băsescu a realizat astfel "primul său plagiat în calitate de șef al Mișcării Populare, folosind simbolul PSRO, inima, în sigla noului său partid".

"PSRO va contesta, la Tribunalul București, plagiatul lui Traian Băsescu, cel care, pe același sistem al lansării zvonurilor false în opinia publică, în încercarea disperată de a atrage electoratul, a recurs la o metodă neortodoxă, folosind în noua siglă a Mișcării Populare însemnul PSRO, lucru interzis de Legea Partidelor Politice. PSRO are o decizie definitivă și irevocabilă a Tribunalului București, care confirmă că semnul permanent propriu al formațiunii noastre politice este reprezentat de o inimă și stema țării. Cu acest însemn, PSRO este înscris în registrul partidelor politice, neexistând niciun fundament pentru care, din punct de vedere juridic, cineva ar putea să-i conteste autenticitatea", se arată în comunicat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : PSRO se reunește la Eforie Nord
Pagina a fost generata in 0.4814 secunde