Răzvan Cuc, atac la adresa lui Florin Cîţu în plină campanie electorală

222
Răzvan Cuc, atac la adresa lui Florin Cîţu în plină campanie electorală - razvancuc-1605456418.jpg

Articole de la același autor

România a fost ruinată într-un an de guvernare liberală, iar revenirea economică este o minciună marca Florin Cîţu, a declarat, recent, într-un comunicat de presă deputatul PSD Răzvan Cuc.

Parlamentarul social-democrat susţine că ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a comparat greşit, în mod voluntar, cifrele statistice pe trimestrul al treilea, doar ca să dea bine în faţa electoratului.

„Revenirea economică este o minciună marca Florin Cîţu. Liberalii inventează cifre şi le compară, ca să ducă de nas românii. Cum să spui că economia a crescut cu 5% şi să compari date din trimestrul precedent?! Comparaţia se face cu cifrele din anul precedent! Rata şomajului este istorică, din ce în ce mai multe firme îşi închid activitatea, datoria publică a ţării este imensă şi liberalii se laudă că ţara este pe drumul cel bun. Din datele Institutului Naţional de Statistică reiese clar că economia a scăzut cu peste 5%. Mi se pare inadmisibil să minţi cu atâta neruşinare când se vede cu ochiul liber cât suferă oamenii! Nu au făcut nimic într-un an de guvernare şi au distrus aproape tot ce s-a făcut cât PSD a condus ţara. Nu se pricep la statistici, la măsuri de redresare economică, la educaţie, la sănătate, cu alte cuvinte nu se pricep decât la minciuni. Sunt disperaţi să nu piardă alegerile şi vin cu 'mizerii' în faţa oamenilor", a precizat Răzvan Cuc.

Fostul ministru al Transporturilor din guvernarea PSD susţine că liberalii au împrumutat sume exorbitante de când au venit la guvernare şi nimeni nu ştie pe ce au fost cheltuiţi banii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4559 secunde