Social democratul Sorin Grindeanu, acuze la adresa USR

243
Social democratul Sorin Grindeanu, acuze la adresa USR - grindeanu-1605210464.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a calificat joi drept un joc politic mic solicitarea USR de a se face un plen la Senat pentru iniţiativa ''Fără penali în funcţii publice'', după ce şedinţa de miercuri a forului legislativ, convocat cu prezenţa fizică a parlamentarilor, nu a avut cvorum.

„Ieri (miercuri - n.r.) senatorii PSD au fost la muncă. Ieri domnii de la USR au preferat să facă jocuri politice şi cu cei de la PNL. Dacă tot ţin de trei ani de această lege, ieri trebuia să vină la muncă şi să intre în plenul Senatului şi să voteze, nu să facă jocuri apropo de cvorum şi aşa mai departe. Pentru ce i-au votat românii? Ca să meargă la muncă. De o lună de zile fug şi cei de la PNL şi cei de la USR. Ceea ce face astăzi USR e un joc politic mic. Dacă ar fi avut cu adevărat voinţă să facă ceva, trebuia să se prezinte ieri la plenul Senatului convocat şi de care se ştia. Acest joc politic mic arată, de fapt, faţa şi ipocrizia lor, care doar strigă şi când e de făcut ceva concret nu fac”, a declarat Grindeanu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Liderul grupului USR din Senat, Radu Mihail, a depus joi o solicitare pentru convocarea Biroului permanent, la ora 12,00, pentru a se decide organizarea unui plen în vederea adoptării iniţiativei cetăţeneşti de revizuire a Constituţiei "Fără penali în funcţii publice".

El a explicat că această iniţiativă trebuie să fie unicul punct al plenului, pentru a nu fi perturbat şi de alte subiecte.

„Acum este momentul când PSD şi PNL vor putea demonstra că sunt interesaţi cu adevărat ca Fără Penali să fie deblocată pentru 6 decembrie, participând la şedinţa de Birou permanent şi la plen”, se arată într-un comunicat de presă al USR transmis joi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1233 secunde