Roberta Anastase, despre votul său împotriva Adrianei Săftoiu

141
Roberta Anastase, despre votul său împotriva Adrianei Săftoiu - robertaanastaseghimpele-1365510335.jpg

Deputatul PDL Roberta Anastase, singura persoană care a votat în BPN al PDL împotriva numirii Adrianei Săftoiu în funcția de purtător de cuvânt al partidului, a declarat, marți, pentru Mediafax, că argumentele ei au vizat "omul Adriana Săftoiu" și "speră ca viitorul să le infirme".


"Eu mi-am argumentat acest vot în interiorul partidului, argumentele mele au vizat omul Adriana Săftoiu și sper ca viitorul să infirme poziția mea de acum", a spus Anastase. Ea a evitat să precizeze care au fost argumentele sale în ședința BPN al PDL în care s-a decis, la propunerea președintelui Vasile Blaga, numirea în funcția de purtător de cuvânt al PDL a Adrianei Săftoiu.
"Evident că nu am să lansez în spațiul public, pentru că eu niciodată discuțiile pe care le-am purtat în interiorul partidului nu le-am dus și în exteriorul acestuia dintr-o rațiune simplă: pentru că, dacă urmăriți evoluția mea politică, veți vedea că au fost momente chiar în care chiar mi-am sacrificat propria imagine pentru a apăra echipa", a adăugat Roberta Anastase.


Membrii BPN al PDL au decis, luni, cu 49 de voturi "pentru" și un vot împotrivă, aparținând Robertei Anastase, ca Adriana Săftoiu să fie purtătorul de cuvânt al PDL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4767 secunde