Se scumpește gigacaloria la Constanța

1475
13
Se scumpește gigacaloria la Constanța - 11octfondgigacalorieimg684413815-1391236683.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali municipali se reunesc, luni, în prima ședință a acestui an. Pe ordinea de zi se află 44 de proiecte de hotărâri, cele mai multe vizând rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2013, dar și al altor instituții aflate în subordinea Consiliului Local Constanța. Totodată, pe ordine de zi se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții pe anul 2014 ale RADET Constanța, dar și proiectul de hotărâre privind aprobarea prețului local de facturare a energiei termice de către RADET Constanța la nivelul municipiului Constanța. Cu alte cuvinte, prețul gigacaloriei va fi majorat retroactiv, începând cu data de 1 ianuarie 2014. Decizia de majorare vine în contextul creșterii prețului de vânzare a energiei termice de către CET Palas impusă de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. În acest context, prețul gigacaloriei se va majora cu 4,5 lei/gcal, ajungând de la 358,54 lei, cât este în prezent, la 363,04 lei.


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
rebegitul
1 februarie 2014
suntem codamnati sa fim fericiti

Glorie si slava USL Constanta . Saracirea populatiei continua cu scopul aservirii totale lui Mazare, Constantinescu & compania .Asa zisa opozitie față de USL nu este decat de fațadă . In aceste conditii Mazare skiaza in Austria si Nicusor se trateaza de osanza si alcoolism in SUA . In curand numarul celor care stau la coada pentru sacosa lui Mazare se va dubla .Votati USL . Votati opozitia . Tot un drac .

Lucian
1 februarie 2014
Mincinosii

Sa va fie rusine!,sunteti mincinosi.In fluturasul trimis de primar anul acesta uita sa aminteasca de promisiunile facute anul trecut.(CET)Este un primar de fatada pentru orasul care este mizerabil sub conducerea sa .Oare pentru cei care cu greu isi castiga banii ,ce face domnu primar,in afara de impozite majorate .Pacaleste batranii cu pachete si pe puturosi ii indeamna la nemunca -RUSINE.

Pintea Viteazul
1 februarie 2014
USL mai rai ca PDL

In 2014, Guvernul ales de 75% de fraieriti le-a dat liber primarilor sa majoreze taxele locale cat de mult au nevoie .Majoritatea primarilor din tara au anuntat public ca nu vor mari taxele locale in 2014.Constanta conduce aceasta lista, primarul Radu Mazare anuntand ca va indexa birurile cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, 16.05%.Un loc de parcare este70-80 lei/pe an in Bucuresti,180 lei in pasalicul de Constanta. Avem cea mai scumpa gigacalorie din tara cel mai murdar oras,cea mai corupta administratie din Romania, asta trebuia sa scrie Primarul in fituica trimisa.

VIOREL
1 februarie 2014
NESIMTIRE SI HOTIE

UNINDU-NE TOTI TREBUIE SA IESIM IN FATA PRIMARIEI SI SA CEREM DESTITUIREA PRIMARULUI SI AL CONSILIULUI JUDETEAN. CUM DRACU AIA DIN UCRAINA POT SA PROTESTEZE UNITI PT. INLATURAREA GUVERNULUI SI NOI NU FACEM DECAT SA NE SMIORCAIM? AVEM CEA MAI SCUMPA GIGACALORIE DIN TARA SI SUNTEM AL DOILEA JUDET CA BOGATIE. OARE CAT O SA MAI RABDAM INBECILITATEA CELOR CARE NE CONDUC? ASTEPT SEMNUL UNUI LIDER SI VOI FI PRIMUL CARE IL VA URMA.

VIOREL
1 februarie 2014
ANONIMILOR

OBSERV CA LASITATEA ESTE ATAT DE MARE INCAT CHIAR "PROTESTATARII" CARE SCRIU CATE UN ARTICOLAS DE NEMULTUMIRE NU AU CURAJUL SA SEMNEZE. CUM DRACU SA FIM LUATI IN SERIOS DACA NU AVEM CURAJUL SA NE ARATAM FATA? CAND ESTI FURAT PE FATA ,ESTI REVOLTAT SI SEMNEZI CU "REBEGITU", "PINTEA.." ETC. SA NU AI PRETENTIA SA TE IA CINEVA IN SERIOS. TARA DE CURVE SI DE LASI CARE ISI MERITA SOARTA.

ct
1 februarie 2014
corect...

... mare dreptate are @Viorel.... aseara zicea la stiri ca on capitala ,gigacal. este 170 lei ! pt toti locuitorii ! la noi e mai mult decat dublu ! asta numiti voi primar? ajutor social ofera statul , atat cat poate, primarul e obligat sa aibe grija de TOTI locuitorii orasului, caci toti sunt platitori de taxe si impozite ! mazare a transformat orasul in azil de batrani si hotel de maidanezi si tigani! sunteti multimiti, masa de votanti milogi ?

RICA VENTURIANO
1 februarie 2014
LUMINARE

VAD CA VIOREL ESTE FOARTE CURAJOS....ASTEAPTA UN LIDER...SE SEMNEAZA CORECT.....POATE NE DA SI ADRESA(dar nu a vreunui vecin)...DAR INTREB,DE CE NU DEVINE EL UN LIDER DACA ESTE ASA CURAJOS ??? LASITATEA SI DEMAGOGIA MERG MANA IN MANA...DE FAPT BARBATII SUNT DE 2 FELURI : CEI CARE DAU LIMBI SI CEI CARE NU RECUNOSC....VOI DIN CE CATEGORIE FACETI PARTE ???

ion
1 februarie 2014
tara lui papura voda

pai gigacaloria este mai scumpa in constanta datorita subventiilor pe care mazarica le acorda celor care il voteaza:pensionari,hoti,escroci si altii!la bucuresti se subventioneaza intreaga populatie,fiindca toti sunt platitori de taxe!iar eu,ca un bou,nu m-am mutat la bloc,eu stau la casa si mie nu imi da nimic,de parca eu nu platesc taxe si impozite,ba inca eu platesc ptr un harb din 2000 vreo 1000ron ,bani care se duc la puiul si uleiul,asta e romania, cea care a ramas tot in comunism ancorata!ptr ce trebuiesc subventii?cine poate sa plateasca sa stea la bloc,cine nu,sa se mute la casa unde daca are bani se incalzeste,daca nu sta in frig!in iunie parca,la cet s-au desfiintat posturile de director,ca in octombrie sa apara un nou director venit chipurile de la bucuresti,dar de fapt era de la radet constanta!prietenii stiu de ce!iar referitor la pretul giga,stiiti cat e pretul ei facturat de cet,in jur de 180+tva ron,asta in conditiile in care 90% reprezinta costul cu combustibilul,iar restul pina la 360 este partea radet-ului care nu face nimic,ia giga de la cet la intrarea in punctul termic si o vinde !astept atacurile pomanagiilor!

ion
1 februarie 2014
tot eu

si am uitat sa va mai spun una,cet-ul are aproape 400 de angajati,din care in productie vreo 170 restul birocrati,iar radet-ul 600 din care vreo 200 in pct termice si reparatii,restul ce sunt?ghici ghicitoarea mea!ca angajeaza intr-una ingineri,oare ce fac cu atatia? vreti giga mai ieftina?sa se uneasca cele doua entitati si din start sa dea vreo 3-400 de birocrati afara si atunci mai vorbim!dar cine sa faca asa,rachieru care este varul lui miron mitrea si mai are si un dosar de furt?atata timp cat se vor pune manageri politic,vai mama noastra!la cet a inceput sa se cunoasca noul manager,si fara gluma!chiar il apreciez!

ath
2 februarie 2014
Lumpenproletariat

Sa numaram 25 de ani de la terminarea razboiului mondial.In 1970,America pasise pe Luna si in Europa de Vest ranile provocate de razboi le vedeai doar in cartea de istorie.La noi,dupa 25 de ani de la Revolutie,si-au parasit tara aproape 5 milioane de romani si la Constanta primim o scrisoare de felicitare cu ocazia majorarii tarifelor si a impozitelor.Romania,prin resursele ei naturale si umane,avea posibilitatea sa ajunga o mica Elvetie in 25 de ani,daca stia sa-si aleaga conducatorii.Ana Pauker a primit 10 porunci de la Stalin.Una din porunci suna cam asa: "Micile gospodarii taranesti trebuie desfiintate pentru a-i lipsi pe tarani de masini si vite.Aceasta va deschide calea spre absorbirea lor in sistemul colectivist". Stalin trebuia sa infometeze populatia Romaniei.Numai asa putea fi ingenunchiat poporul roman.Foametea din 1946-1947 este o davada. Ion Iliescu care a facut scoala la Moscova,a preluat teza infometarii populatiei pentru a-si mentine partidul la "butoanele" tarii.Indiferenta lui Iliescu fata de reformele din propriul partid,sprijinul acordat sacalilor din teritoriu,indiferenta lui fata de nivelul de pregatire profesionala al politicienilor, politizarea institutiilor statului,dovedesc, ca "socialistii" nu au niciun interes sa creasca nivelul de trai al populatiei.Poporul trebuie tinut dependent de partid,dar mai presus de toate trebuie tinut in bezna spirituala.Un cetatean satul sau educat nu se uita in gura unui politruc mediocru si incult numit la carma judetului/orasului.De 25 de ani aud ca "de maine cresc preturile la....(ceva)".Doua lucruri sunt tinute sub lacat si controlate de politicieni:educatia si castigul mediu salarial.Repet,un cetatean educat si prosper nu poate fi tinut sub talpa partidului.Coruptia si hotiile se potrivesc ca o manusa,pentru a inrobi populatia.Asta este alegerea nostra.In legatura cu renuntarea la masurile centralizate de reabilitare termica a locuintelor in favoarea carelor alegorice sau a pomenilor electorale,pretul resimtit azi la factura de enerie termica,reprezita doar inceputul.M-am asteptat la asa ceva.Haosul si povara traiului in mediul urban,in fostele blocuri "comuniste" il vom simti mai mult in urmatorii ani.Cred ca fenomenul va fi greu de controlat in viitor.In anii '90 am platit un an de zile ca sa-mi cumpar un televizor color.Acum,cu banii dati pe o luna la intretinere imi cumpar doua televizoare pe luna si-mi fac cercei din ele,daca vreau.Fara sa pun mana pe creion,bunul simt imi spune ca ceva este putred.Fara sa intru in detalii acest putregai il gasim in ineficienta sistemului politic,in absenta masurilor ferme de reabilitare termica a constructiilor si in rentabilitatea scazuta a sistemului actual de incalzire centralizata,sistem aparat prin toate mijloacele de administratia locala.Pauperizarea si inrobirea populatiei este politica de partid.Turcu' plateste !

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7723 secunde