Senatorii au respins moțiunea simplă a PSD pe tema pensiilor militarilor

3079
Plenul Senatului a respins, luni, moțiunea simplă a PSD intitulată "Guvernanți, opriți umilirea pensionarilor și militarilor români!", fiind înregistrate 49 de voturi "pentru" și 65 "împotrivă".
Senatorii s-au pronunțat asupra moțiunii simple semnate de 36 de senatori PSD și doi PNL prin vot secret electronic.
Inițiatorii moțiunii solicitau demisia ministrului Apărării, Gabriel Oprea, pe care îl acuzau de "ambiguitate" și "inconsecvență" în privința pensiilor militarilor.
Prezent la ședința în plenul Senatului, Gabriel Oprea a spus că se aștepta să găsească în textul moțiunii simple elemente concrete din activitatea sa ca ministru, care să poată fi supuse unor "critici constructive". "Din păcate, nu am găsit altceva decât o expunere constructivă, cu informații denaturate, menite să inducă în eroare opinia publică", a remarcat el.
Oprea a atacat PSD în discursul din finalul dezbaterilor la moțiune, spunând că social-democrații nu au nimic sfânt și vor rămâne din ce în ce mai puțini. El a afirmat că semnatarii moțiunii s-au pronunțat nu pentru interesele pensionarilor, ci pentru interesele propriilor grupuri de interese.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9375 secunde