Senatorul Alina Gorghiu, atac la PSD. „Ei plâng în pumni văzând această situaţie”

185
Senatorul Alina Gorghiu, atac la PSD. „Ei plâng în pumni văzând această situaţie” - gorghiu-1613500132.jpg

Articole de la același autor

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că dezbaterea şi votarea în Senat, a proiectului privind Parchetul European este un alt exemplu pentru modul responsabil în care se legiferează în acest mandat în domeniul Justiţiei.

„Moment extrem de important în Parlament pentru operaţionalizarea Parchetului European (EPPO) în România. Se dezbate şi se votează, în Camera decizională, proiectul privind Structura de sprijin a procurorilor europeni delegaţi în România, organizată în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Iniţiativa Guvernului PNL pe care o dezbatem arată faptul că autorităţile române, în îndeplinirea obligaţiilor asumate prin participare la proiectul EPPO, au iniţiat o serie de demersuri legislative şi instituţionale în vederea facilităţii aplicării Regulamentului în plan naţional şi operaţionalizării în România a acestei instituţii. Ştiu că PSD, inamic declarat al luptei anticorupţie, plânge acum în pumni”, spune Gorghiu într-un comunicat transmis.

Ea arată că în nenumărate situaţii PSD s-a împotrivit, prin vocea liderilor, numirii în funcţia de procuror-şef al Parchetului European a unui cetăţean român şi s-au străduit să îl decredibilizeze prin diverse declaraţii publice, plus demersuri instituţionale, dar că preşedintele Iohannis şi PNL l-au susţinut.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6449 secunde