Silviu Coşa participă la cursuri destinate perfecţionării prefecţilor

199
Silviu Coşa participă la cursuri destinate perfecţionării prefecţilor - prefectscoalaa-1662570923.jpg
Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, este responsabil în ceea ce priveşte soarta judeţului pe care îl administrează, astfel că are de gând să se perfecţioneze pentru a face lucrurile ca la carte.

Astfel, Silviu Coşa participă în această perioadă la diferite cursuri destinate prefecţilor, care îl pot ajuta să îşi dezvolte anumite abilităţi.

„Prima zi de școală și pentru mine! Chiar dacă emoția este înlocuită de responsabilitate, iar ghiozdanul, de tabletă, esența este aceeași: întotdeauna există loc de îmbunătățiri. Autosuficiența și superficialitatea nu trebuie să își facă loc în nicio profesie. Cursurile destinate prefecților au rolul să ne îmbunătățească capacitatea de raportare la legislația incidentă, să dezvolte abilitățile manageriale și de comunicare. Chiar și după o experiență în funcții publice de conducere de 20 de ani, știu că formatorii Institutului Național de Administrație (INA) mă vor ajuta să pun, și mai bine, cetățeanul în mijlocul activității instituției”, a transmis Silviu Coşa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3293 secunde