Deputatul Bogdan Huţucă, sfaturi pentru colegii de alianţă

232
Deputatul Bogdan Huţucă, sfaturi pentru colegii de alianţă - hutucaa2-1662574248.jpg
Aşa cum era de aşteptat, toţi parlamentarii au intrat în pâine în noua sesiune şi toţi au noi planuri şi noi proiecte în plan.

Unul dintre aceștia este deputatul Bogdan Huţucă, de la PNL Constanţa, cel care a transmis în urmă cu câteva zile un mesaj pe pagina sa personală de Facebook în legătură cu ceea ce are de făcut.

Huţucă le sugerează colegilor de alianţă să aibă foarte mare grijă la cum va fi gestionat bugetul de anul viitor.

„Începe o nouă sesiune parlamentară, iar linia PNL rămâne una clară, aceea axată pe responsabilitate guvernamentală, stabilitate politică, investiții și dezvoltare. În urmă cu ceva timp, la ședința regională de la Constanța, la care au participat organizațiile din sud-estul României, mesajul primului-ministru, președinte al PNL, Nicolae Ciucă, a fost de

a-i asigura pe toți liderii administrațiilor locale de sprijinul Guvernului în proiectele care țin de dezvoltarea comunităților locale. 


În momentul de față, când ne aflăm în fața unor crize suprapuse, responsabilitatea este coloana vertebrală a acțiunilor publice. Investițiile și dezvoltarea ar trebui continuate, în vederea îndeplinirii obiectivelor liberale, acelea de accesare de fonduri europene, dar și toate celelalte oportunități de finanțare, astfel încât să poată fi prioritare proiectele care oferă bunăstare comunităților locale. Aș adăuga că de aceeași responsabilitate trebuie să dea dovadă și colegii de alianță, atunci când promit plafonări, creșteri salariale sau de pensii fără a avea o sursă în bugetul statului. Cuvintele sunt ușor de rostit atunci când lipsesc responsabilitatea și grija față de români. Promisiunile pripite, doar pentru a puncta cu titluri în presă, pot crea o presiune suplimentară asupra țării. Graba de a face anunțuri bombastice poate submina orice demers guvernamental de bună credință. Dragi colegi din alianță, măsurați-vă bine cuvintele, pentru că e posibil să vă strângă cureaua bugetului de anul viitor”, a transmis pe pagina sa personală de Facebook Bogdan Huţucă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.7369 secunde