Sorin Grindeanu: „Traficul aerian s-a menţinut la nivelul zilelor anterioare”

163
Sorin Grindeanu: „Traficul aerian s-a menţinut la nivelul zilelor anterioare” - grindeanu-1646160146.jpg
Nivelul de trafic aerian s-a menţinut la nivelul zilelor anterioare, în contextul conflictului din Ucraina, a declarat marţi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, vicepremierul Sorin Grindeanu.

„Am o raportare de dimineaţă, şi anume că nivelul de trafic s-a menţinut la nivelul zilelor anterioare, având în vedere faptul că traficul care tranzitează Ucraina şi Republica Moldova intersectează în mod curent spaţiul aerian al României prin zona de est, nord-vest. Ceea ce pot să va asigur - traficul s-a menţinut cam în aceleaşi valori - că ROMATSA dispune de capacitatea de a gestiona lucrurile în cazul în care va fi nevoie sau va fi un trafic suplimentar”, a declarat Grindeanu, la Parlament, unde a participat la şedinţa coaliţiei de guvernare.

Ministrul a dat asigurări că în acest moment nu este un trafic suplimentar care să necesite anumite schimbări sau alte abordări, iar ROMATSA se coordonează zilnic, conform procedurilor, cu Eurocontrol. „Deci aici lucrurile sunt cât se poate clare”, a subliniat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5186 secunde