"Sper că Antonescu va fi loial partidului și mă va susține la prezidențiale"

157

Articole de la același autor

Președintele PNL, Klaus Iohannis, și-a exprimat luni seară convingerea că fostul președinte al partidului, Crin Antonescu, îl va susține în campania pentru prezidențiale pentru că își va da seama că nu este vorba despre persoana sa, ci despre proiectul PNL și va fi loial partidului.

Iohannis a fost întrebat într-o emisiune la B1 Tv care a fost situația răcirii relației sale cu Crin Antonescu, cel care l-a promovat în PNL și a ajuns în cele din urmă să afirme că nu știe dacă îl va susține pe acesta la alegeri.

"Eu nu știu să fac politică decât deschis, public și transparent. Nu mă pricep la niciun fel de înțelegeri subterane sau partizane (...) Nu am avut nicio înțelegere cu Crin Antonescu sau cu PNL ce facem după europarlamentare, și poate aici a fost problema", a afirmat Iohannis.

El a precizat că în momentul în care Crin Antonescu, președintele PNL din acel moment, amenința că își va prezenta demisia dacă partidul nu ia 20% la europarlamentare, i-a spus acestuia să nu mai facă astfel de afirmație.

"L-am rugat pe Crin Antonescu să nu mai facă acea afirmație și a continuat să o facă. Și-a însușit-o, și-a dat demisia. Și eu mi-am dat demisia", a spus Iohannis.

El a amintit că în prima ședință după acest moment a solicitat derogare pentru a candida la șefia PNL.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8557 secunde