Suspans privind aderarea României la Schengen. Ce spune Klaus Iohannis

208
1
Suspans privind aderarea României la Schengen. Ce spune Klaus Iohannis - agfzad1hodblyzkynzk1m2qxnda3mzyx-1670323863.jpg
Președintele Klaus Iohannis a declarat marți cu privire la aderarea României la Spațiul Schengen că încă au loc discuții și negocieri.


„Încă se discută, se negociază. Joi această chestiune se va afla pe masa Consiliului în format JAI. Acolo sigur că se va discuta in extenso această chestiune. Până atunci este nevoie de negocieri, încă se discută pe textul acelei decizii și noi suntem angajați să stăm hotărâți până în acel moment și să ducem decizia acolo unde o dorim noi. (...) În condițiile în care discuțiile cu privire la România și Bulgaria nu sunt tocmai identice, nici soluțiile nu pot fi identice. S-a discutat de o decuplare, sperăm să avem o soluție pozitivă.”, a spus Iohannis, care participă la summitul Balcanilor de Vest.


Comentează știrea

ion
6 decembrie 2022
schengen

Buna ziua .Politica , politicienii si decidentii din Romania zilei de azi , pot sa-si acorde o nota de trecere acum la REFUZUL de intrare in Schengen al Austriei , care din 2007 , pana in prezent a RAS si JUPUIT ECONOMIA ROMANIEI , paduri , gaze , petrol , produse petroliere si VENITURILE DEPONENTULUI ROMAN de la Raifaisen , in complicitate cu tradatorii m-ai sus mentionati !RUSINE sa VA FIE !!Iar cel din fruntea tarii DECORAT in Austria , pentru faptele sale !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5346 secunde