Sute de câini sterilizați la Mangalia

229
Primăria municipiului Mangalia, la inițiativa edilului Cristian Radu, în colaborare cu Organizațiile Non-Guvernamentale Vier Pfoten și Save the dogs, a desfășurat, pe parcursul lunii august, mai multe campanii de sterilizare a animalelor cu și fără stăpân. Acțiunea a vizat în mod special câinii abandonați pe străzile orașului.


În cadrul acestor campanii, specialiștii Vier Pfoten și-au desfășurat activitatea la Biobaza Mangalia, unde au sterilizat peste 300 de animale fără stăpân. Medicii de la Vier Pfoten se află la cea de-a doua acțiune desfășurată anul acesta, în Mangalia. 
Între 8 august și 1 septembrie, aceștia au deparazitat și sterilizat un număr de 313 animale, dintre care 287 de câini și 26 de pisici. Au fost tratate animale atât din oraș, dar și din stațiunile Neptun, Saturn, Venus și Olimp. Pe lângă animalele fără stăpân, au fost sterilizate și câteva zeci de animale aduse de localnici la clinica situată la Biobaza Mangalia.

În aceeași perioadă, au avut loc două campanii de sterilizare, organizate în colaborare cu asociația Save the dogs. Pe durata acțiunii, au fost deparazitate, vaccinate și sterilizate aproximativ 130 de animale cu stăpân de pe raza municipiului Mangalia. Potrivit comunicatului de presă emis de reprezentanții administrației locale, acest demers a implicat atât câinii, cât și pisicile.

Mai mult de atât, se precizează în text, Campania Save the dogs va continua în zilele de 20 și 21 septembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3917 secunde