Tăriceanu: Kovesi se simte vulnerabilă

184
1
Tăriceanu: Kovesi se simte vulnerabilă - tariceanuviitorulguvernvafiosing-1484740274.jpg

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că, în momentul de față, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, se simte vulnerabilă "din cauza legăturilor nesănătoase" pe care le are cu generalul Florian Coldea.


"Doamna Kovesi, în momentul de față, se simte vulnerabilă. Se simte vulnerabilă din cauza legăturilor nesănătoase pe care le vedem că existau între dânsa și generalul Coldea, care nu au nimic cu legăturile instituționale. Chit că nici din punct de vedere instituțional nu este permisă implicarea serviciilor în activitatea Procuraturii. 


Dar vedem că dincolo de asta există și legăturile personale care sigur că, practic, ne duc la concluzia că există un conflict de interese uriaș. Sunt alții care sunt acuzați, condamnați pentru conflict de interese, dar în cazul ei se vede că acest lucru nu funcționează. 


Nici nu înțelege măcar cât de gravă este situația în care se găsește", a declarat Tăriceanu, la un post de televiziune.
Întrebat dacă Laura Codruța Kovesi trebuie să rămână în funcție, Tăriceanu a răspuns: "Nu!".


Comentează știrea

noi, desconsideratzii !
18 ianuarie 2017
UIMIRE ?!

Cum de mai sta acolo, cand dezvaluirile domnului SEBASTIAN GHITA sunt concludente si evidente ?! Ne mira, cum de mai sta agatzata de acel sacaun, de pe urma caruia a obtzinut : salariu barosan, vila super dotata cu aparatoare si super armata pentru paza, de ce, daca este atat de corecta, dupa cum afirma ?! De ce se teme / pentru ce se teme, pentru viatza sa, sa lase loc altcuiva, care nu-i fricos si care nu se teme pentru viatza sa ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0471 secunde