Taxele și impozitele locale din Medgidia vor reveni la valoarea din anul 2018

417
Taxele și impozitele locale din Medgidia vor reveni la valoarea din anul 2018 - medgidia2-1567204489.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Primăria municipiului Medgidia, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi, au fost înscrise 11 proiecte de hotărâre, toate întrunind numărul de voturi necesar pentru a fi admise. 


La primul punct de pe ordinea de zi a fost aprobată stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pentru anul 2020, aplicabile la nivelul municipiului Medgidia. Acest lucru înseamnă o scădere cu 50% a taxelor din anul viitor, comparativ cu anul 2019. 


Un alt proiect a vizat acordarea înlesnirilor la plata majorărilor de întârziere și penalităților aferente impozitelor, taxelor locale și altor obligații la bugetul local, datorate de persoanele fizice de pe raza administrativ teritorială a municipiului Medgidia. Prin acest proiect se urmărește reducerea creanțelor fiscale restante și creșterea încasărilor la bugetul local, prevenirea acumulării de noi datorii. Astfel, se vor acorda scutiri de la plata majorărilor de întârziere generate de neachitarea la termen a impozitelor și taxelor locale, chirii, redevențe, taxa de deșeuri și alte obligații, cetățenilor care din diferite motive nu 
și-au achitat dările până în toamnă. 


Totodată, a fost aprobată și modificarea HCL nr. 44/29.05.2019, privind aprobarea numărului maxim de 150 de posturi pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav din Municipiul Medgidia, pentru anul 2019. 


Aleșii locali au mai aprobat proiectul ce făcea referire la rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2019. Rectificarea vizează alocarea unei sume către Spitalul Municipal, reabilitarea Pieței Centrale, reabilitarea Piațetei Decebal și modernizarea ei, construirea pieței agroalimentare din central orașului, precum și realizarea unui proiect privind amenajarea unui parcul în zona IMUM, precum și construirea a trei terenuri multifuncționale cu gazon artificial. De asemenea, sunt destinați bani și pentru scrierea a cinci proiecte ce vizează asfaltare și aducțiune gaze în localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu și construirea drumului de centură în localitatea Remus Opreanu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4811 secunde