Treceri de pietoni mai sigure în Constanța, proiect implementat de administrație

419
Treceri de pietoni mai sigure în Constanța, proiect implementat de administrație - treceridepietoni-1565823887.jpg
Primăria Municipiului Constanța continuă să implementeze proiectul de iluminare cu intensitate sporită a trecerilor de pietoni cu semnalizare deficitară în mai multe zone din oraș. Este vorba despre strada Soveja, la intersecția cu strada Ion Alexandrescu, bulevardul I.C. Brătianu - Complex 2 Cocoși, Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Plopilor, bulevardul 1 Mai, în zona Liceului Tehnologic "C.A. Rosetti" și strada Soveja, la intersecția cu strada Izvor. 


Potrivit reprezentanților administrației publice locale, noul sistem de iluminat conține, pe consola de pe fiecare sens de circulație, două proiectoare cu led, două avertizoare cu lumină intermitentă și un proiector led în dreptul indicatorului "Trecere de pietoni". 
În completarea acestui proiect și pentru o mai bună vizibilitate în trafic și pentru creșterea siguranței pietonilor, municipalitatea continuă și lucrările de marcare a trecerilor de pietoni. În ultima perioadă, s-a acționat în zona Casei de Cultură și la intersecția străzii Nicolae Iorga cu strada Mircea cel Bătrân. 
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1874 secunde