Vasile Dîncu: „AUR va crește dacă PSD și PNL fac greșeala de a duce un război continuu între ele”

223
1
Vasile Dîncu: „AUR va crește dacă PSD și PNL fac greșeala de a duce un război continuu între ele” - vasiledincudespreaur-1643652430.jpg

Articole recomandate

Ministrul Apărării Naţionale, social-democratul Vasile Dîncu, consideră că creşterea AUR în sondaje, la acest moment, este una conjuncturală şi ea ar putea să continue dacă PSD şi PNL fac greşeala de a duce „un război continuu între ele, sau războaie interne”.

El a fost întrebat duminică, la Prima TV, despre creşterea AUR în sondaje până la peste 20% în preferinţele electoratului, dar şi dacă crede că România se va întoarce, politic, în anul 2000, cu o finală la prezidenţiale între un candiat al PSD şi unul „extremist”.

„Nu cred, istoria nu face paşi înapoi, AUR are o creştere conjuncturală şi AUR va creşte numai dacă PSD şi PNL fac greşeala de a face un război continuu între ele, sau războaie interne. Atunci, cu siguranţă că vom servi, pe tavă, să zicem aşa, o finală pentru AUR. Acum nu este cazul”, a declarat Vasile Dîncu. 



Comentează știrea

Codruta
1 februarie 2022
Tara lui Oblio

AUR va castiga alegerile din 2024 datorita coruptiei si nesimtirii din institutiile statului promovate timp de 30 de aceeasi oameni din cele 2 partide. Cel mai bun exemplu : betoanele de pe plaja Corbu. DNA ul institutie care ar trebui sa ne apere impotriva coruptiei , nu misca niciun deget .De ce? Ptr ce sunt platiti cu salarii nesimtite din banii publici?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2924 secunde