Victor Ponta: "Pro România va organiza congres în octombrie-noiembrie"

297
Victor Ponta:
Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România, a anunțat, ieri, că în octombrie-noiembrie formațiunea sa va organiza un congres în cadrul căruia vor fi desemnați candidații pentru Parlamentul European, dar și pentru nominalizarea unui candidat pentru Cotroceni.

"Săptămâna aceasta, vom depune cerere pentru înființarea de grup parlamentar. După cum știți suntem 11 deputați și vor mai veni alături de noi oameni. Vreau să lansăm în fiecare lună acele dezbateri sectoriale, cu fiecare dintre colegii mei de aici. În octombrie-noiembrie vom face un congres, nu doar să ne alegem pe funcții, ci să stabilim toate aceste politici, ceea ce astăzi am spus în 50 de minute. Vreau să desemnăm candidații pentru Parlamentul European din rândul celor care vorbesc și limba română și limba engleză bine și care au un impact în zona pe care ei pot să o reprezinte. Vreau să desemnăm un candidat la prezidențiale, pentru că acum există doi candidați din zona de dreapta, domnul Iohannis și domnul Tăriceanu. În zona de centru, centru-stânga nu este niciun candidat. Noi vom propune un candidat. Este astăzi aici, în sală și nu sunt eu, și care să poată să vină cu un proiect de țară de centru stânga", a spus Victor Ponta la evenimentul de lansare a agendei politice 2018/2024 a Pro România, citat de Agerpres.

El a adăugat că Pro România își va face structuri teritoriale, iar până pe 1 ianuarie 2019 va lupta cu toate armele politice pentru un guvern despre care toată Europa să vorbească în următorii 14 ani ca despre un guvern competent, eficient, competent și patriot. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5201 secunde