Vrei să închiriezi biciclete în Constanța? Primăria te invită la licitație

575
Vrei să închiriezi biciclete în Constanța? Primăria te invită la licitație - constantabiciclete-1529420192.jpg
Primăria Municipiului Constanța reia licitația publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente rămase în Constanța, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2018. 


Licitația va avea loc, vineri, 22 iunie, la sediul din bd. Tomis nr.51, și vizează închirierea de echipament sportiv (biciclete simple/karturi cu pedale), comercializare înghețată (tonetă), producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri. 


Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată. Documentele licitației se pot procura, între orele 13.00 - 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 19 iunie 2018, ora 16.00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații supli-mentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon 0241/488192.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2344 secunde