45 de ani de activitate a Spitalului Județean Constanța

197
1
45 de ani de activitate  a Spitalului Județean Constanța - 45deanideactivitate-1395680107.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Județean Constanța a anunțat că, la începutul lunii aprilie, instituția va sărbători 45 de ani de activitate medicală.
"În luna aprilie vom marca cei 45 de ani de activitate medicală și de schimbări permanente în sistemul de sănătate constănțean. De la modernizarea unor secții extrem de importante, achiziționarea de aparatură modernă, în special pentru blocul operator, dar și numeroase intervenții chirurgicale și chiar prelevare de organe, parcursul a fost unul extrem de complex. În acest sens, vom pregăti, alături de toate cadrele medicale din instituție, un eveniment care să marcheze acest eveniment", a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Cătălin Grasa, directorul de cercetare medicală al Spitalului Județean Constanța. 


Comentează știrea

Beria
26 martie 2014
Pseudo-aniversare

Mai bine l-ar rade (Spitalul judetean)de pe fata pamantului,ar curata chimic,bacteriolog si nuclear tot perimetrul(locul unde se afla) si ar reconstrui altul-de la zero-de tip "regional" ,cu toate specialitatile si cu circuite elaborate logic d.p.d.vedere medical si functional.Intre timp,sa se renunte la ideea ca noul spital ,sa fie coordonat de Consiliul Judetean Constanta si/sau de mafiotul de Nicusor Constantinescu.Selectionarea noului personal, sa se faca de comisii aduse din tara,pe specialitati.Sa existe ghiduri si protocoale ca in occident.Sa fie capabil sa se ocupe simultan de un numar foarte mare de cazuri inclusiv pe timpul verii.Sa aiba la dispozitie inclusiv elicopter.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9257 secunde