Alimentaţia diabeticilor pe timp de vară

101
Alimentaţia diabeticilor pe timp de vară - alimentatiadiabeticilor-1657893004.jpg

Articole recomandate

Diabetul este o boală metabolică ce afectează foarte multe persoane, de toate vârstele şi pentru a fi ţinut sub control, bolnavii cu diabet trebuie să respecte tratamentul impus de medicul curant, să facă mişcare şi, mai ales, trebuie să respecte o dietă echilibrată şi potrivită pe bază de legume şi fructe.


„Pentru că tot este vară, persoanele diabetice ar trebui să profite de cantitatea mare de legume ce se găseşte pe toate tarabele din pieţe. Salatele de vară sunt mese echilibrate nutriţional şi foarte gustoase, care pot fi consumate la micul dejun, dar nu numai. Fructele sunt şi ele indicate, însă cu măsură, sunt un bun înlocuitor pentru deserturile care, de regulă, conţin cantităţi mari de zahăr”, ne sfătuieşte dr. Doina Catrinoiu, specialist în diabet şi nutriţie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3818 secunde