Alimentație haotică. La spital, după ce au mâncat fast-food-uri în exces

381
Alimentație haotică.  La spital, după ce au mâncat fast-food-uri în exces - bolidigestive-1476885234.jpg

Articole de la același autor

Secția de Urgențe Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență este asaltată, în această perioadă, de copii nu numai cu afecțiuni respiratorii, așa cum era de așteptat, ci și cu boli digestive. Din această cauză, cadrele medicale vor să tragă un semnal de alarmă și să-i atenționeze pe părinți să aibă mare grijă cu copiii lor. Ca urmare, dacă cei mici manifestă simptome de boală, ei trebuie să meargă urgent la medicul de familie sau specialist.

Se pare că aceste infecții digestive sunt totuși specifice sezonului rece la copii, dar, după administrarea tratamentului intravenos și perfuzabil, ei pleacă acasă pe picioare. În general, boala se manifestă prin vărsături și diaree.

"Din păcate, mulți copii consumă băuturi acidulate în exces, iar acest lucru nu este benefic pentru sănătate, dar cei mai mulți ajung la noi după ce au mâncat fast-food, cum este cazul copiilor din ciclul gimnazial, dar și prea multe dulciuri", ne-a declarat dr. Magdalena Ionescu.

Medicii le recomandă părinților să nu își hrănească micuții decât după ce se spală foarte bine pe mâini, să evite aglomerațiile, să nu primească în vizită persoane bolnave, dar mai ales să le asigure un regim alimentar corespunzător vârstei lor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1458 secunde