Boala care ucide în somn, tratată în Constanța

956
Sindromul apneei de somn este tot mai cunoscut, în ultima perioadă, ca boala care ucide în somn. Motivul: afecțiunea este caracterizată de oprirea respirației, preț de câteva secunde, de mai multe ori pe noapte; din cauza acestor opriri se poate ajunge la deces.
Medicii pneumologi din Constanța au o experiență de șase ani în depistarea și tratarea acestei boli. "Boala este diagnosticată ușor, tratamentul este eficient și întreaga stare de sănătate este îmbunătățită", ne-a declarat dr. Eniko Vera Pall, specialist pneumolog.
Tratamentul apneei de somn constă în folosirea aparatului CPAP în timpul somnului. Aparatul este conectat la o mască, prin care se împiedică astuparea căilor respira-torii, în timpul nopții. De asemenea, este necesară schimbarea stilului de viață al pacientului.
Constănțenii care vor să afle mai multe despre acest sindrom se pot adresa specialiștilor pneumologi de la cabinetul Verasante, în intervalul orar 16,00 - 18,30. Până pe 20 aprilie, diagnosticarea și tratamentul acestei afecțiuni este la preț redus. De menționat că terapia pentru sindromul apneei în somn nu este decontată de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Sănătate : Cum tratați un "ochi leneș"
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Diverse : Fără vizite nocturne în patul părinților
Pagina a fost generata in 0.3744 secunde