Cardul de sănătate, din nou nefuncțional. Medicii sunt disperați

172
1
Cardul de sănătate, din nou nefuncțional. Medicii sunt disperați - carduldesanatate13-1433267110.jpg

Articole de la același autor

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) arată că sistemul cardului național de sănătate este funcțional, în ciuda faptului că medicii de familie au reclamat că ieri, timp de o oră, de la 9:45, la10:45, acesta nu a mers. "Sistemul cardului național de sănătate este funcțional și nu au existat blocaje. Chiar dacă ne aflăm la început de lună, perioada de raportări pentru furnizorii de servicii medicale, problemele semnalate au fost de funcționalitate. Fie că este sau nu pe placul unor furnizori de servicii medicale, nu vom renunța la sistemul cardului de sănătate", a declarat Vasile Ciurchea, președintele CNAS.


Furnizorii de servicii medicale trebuie să informeze de urgență helpdesk-ul CNAS sau centrele de asistența organizate la nivelul fiecărei case de asigurări despre orice probleme de funcționalitate a siste-mului, pentru a putea fi remediate în cel mai scurt timp. Responsabilii și datele de contact ale acestora se află afișate atât pe site-ul CNAS, cât și pe site-urile caselor județene de asigurări de sănătate.


Medicii de familie se plâng în continuare de o capacitate mică de raportare a datelor în noul sistem. De asemenea, ei reclamă blocajele cardului ca fiind "o lipsă de respect" la adresa pacienților și a medicilor.


Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a mai precizat că din august serviciile medicale trebuie să poată fi acordate numai în baza acestui document.


Totodată președintele CNAS a afirmat că, dacă situația o va permite, adică dacă nu vor mai fi probleme, folosirea exclusivă a cardului de sănătate va deveni obligatorie chiar înainte de acest termen.


Comentează știrea

Marius
3 iunie 2015
bani in timpul liber

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6616 secunde