Platformă online de informare a medicilor de familie

114
Platformă online  de informare  a medicilor  de familie - platformacopy-1432059788.jpg

Articole de la același autor

Medicii de familie au la dispoziție, începând de astăzi, o platformă online de informare medicală de specialitate, realizată de Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF).

Această platformă conține și o secțiune de legislație medicală, pentru a veni în sprijinul medicilor de familie care se confruntă cu frecventele schimbări legislative în domeniul sănătății, în Contractul-cadru cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate și în domeniul muncii. Secțiunea cuprinde articole centrate pe situațiile de zi cu zi din cabinetele medicilor de familie, care conțin explicații privind conduita corectă din punct de vedere legislativ, dar și invitații la dezbateri pe temele abordate.

"Dincolo de faptul că suntem medici și avem responsabilități față de pacienți, suntem manageri ai cabinetelor noastre private, majoritatea suntem în relație cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate și trebuie să fim la curent și cu legislația adiacentă, cum ar fi legea persoanelor cu handicap", a declarat dr. Sandra Alexiu, vicepreședinte SNMF. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6579 secunde