Cardurile de sănătate nedistribuite, disponibile la medicii de familie constănțeni

148
Cardurile de sănătate nedistribuite, disponibile la medicii de familie constănțeni - mediciidefamilie25-1433175048.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu au intrat în posesia cardurilor de sănătate le vor ridica din cabinetele medicilor de familie, susțin reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța. 


"Cardurile naționale de sănătate care nu au ajuns la titulari prin serviciile poștale sau prin casa de asigurări pot fi redistribuite acestora prin medicii de familie pe a căror listă sunt înscriși, cu ocazia primei prezentări în vederea acordării unui serviciu medical. 
La nivelul județului Constanța, o parte din cardurile de sănătate sunt în curs de predare către 182 de medici de familie care și-au arătat disponibilitatea de a distribui cardurile către asigurați. Până la acest moment, 14.300 de carduri au fost deja predate către 172 de medici de familie, urmând ca acestea să fie predate pacienților. 


Recomandăm asiguraților care nu au intrat încă în posesia cardurilor să își contacteze medicii de familie pentru a afla dacă aceștia au ridicat de la Casă cardurile pentru pacienții proprii", a declarat Dragoș Poteleanu, președintele CJAS Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6638 secunde