Anunț important pentru cei care nu au obținut cardul de sănătate

431
1
Anunț important pentru cei care nu au obținut cardul de sănătate - cardsanatate1370524536-1432038992.jpg

Articole de la același autor

Persoanele care nu și-au primit prin poștă cardul național de sănătate pot verifica online, prin intermediul unei aplicații, dacă acesta a fost returnat la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București. În cazul în care cardul este la CASMB, asigurații pot folosi aplicația pentru a solicita eliberarea acestuia.
 
Concret, pentru a obține cardul, asigurații trebuie să urmeze acești pași: să verifice existența cardului în aplicația de pe site-ul CASMB. Informațiile necesare în acest sens sunt codul numeric personal și un cod de verificare ce poate fi găsit în aplicație.
Dacă aplicația informează că acesta este la CASMB, se completează datele privind cererea de eliberare (nume, adresa de e-mail, număr de telefon mobil), fără a se folosi diacritice.


Solicitantul va primi automat, pe adresa de e-mail introdusa, un document ce trebuie tiparit si semnat. Acesta trebuie să aștepte primirea unui SMS de confirmare referitor la ridicarea cardului.


Comentează știrea

balanescu cristian
21 mai 2015
oferta

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1001 secunde