Ce condimente îți mențin pielea frumoasă și sănătoasă

424
1
Ce condimente îți mențin pielea frumoasă și sănătoasă - condimente-1346003805.jpg
Tratamentele cosmetice și cremele scumpe nu sunt de ajuns pentru menținerea frumuseții. Aspectul fizic este influențat în mare măsură de alimentație, iar condimentele sunt extrem de utile în păstrarea tinereții pielii. De exemplu, scorțișoara conține mulți antioxidanți care amână procesul de îmbătrânire de la nivelul pielii și luptă împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură. Scorțișoara are și un efect calmant când este aplicată la nivelul pielii. Îți poți masa tenul cu o linguriță de scorțișoară măcinată și o jumătate de linguriță de ulei cosmetic.

Piperul este bun pentru stimularea circulației sângelui și revitalizarea epidermei. În plus, împachetările cu piper favorizează dispariția celulitei. Un alt condiment care îți menține frumusețea pielii și combate aspectul de celulită este salvia. În cel mult o lună de tratament cu această plantă măcinată, pielea va fi mult mai fermă și sănătoasă.



Comentează știrea

christian louboutin ron ron
28 februarie 2014
christian louboutin ron ron

louboutin shoes vienna Stiri Sănătate : Ce condimente îți mențin pielea frumoasă și sănătoasă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin ron ron http://app.balmirtronics.com/images/christian-louboutin-cinderella-shoes-price.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3144 secunde