Ce provoacă durerile de cap pe partea stângă

225
Ce provoacă durerile de cap pe partea stângă - ceprovoaca-1643027974.jpg

Articole de la același autor

De cele mai multe ori, durerile de cap pe partea stângă se ameliorează cu un analgezic, masaj sau relaxare. Dacă vă confruntați, însă, frecvent, cu astfel de probleme, consultați, neapărat, un medic. Ca și în alte zone, durerea de cap din partea stângă poate apărea lent sau brusc. În unele cazuri este ascuțită, iar alteori pulsatilă și se manifestă cu precădere

într-o anumită zonă sau iradiază în zonele din apropiere, cum ar fi gâtul și ochii. Potrivit dr. Amalia Ninulescu, dacă aceasta este însoțită de alte simptome, cum ar fi vărsături, febră sau confuzie mintală, poate fi asociată cu o problemă de sănătate ce necesită atenție imediată.

Desigur, există o serie de factori ce pot provoca durerea de cap pe partea stângă, care variază de la un stil de viață inadecvat, la o tumoare pe creier.

Cum spuneam, stilul de viață necorespunzător este principala cauză a durerii de cap pe partea stângă, şi, desigur, are legătură cu consumul de anumite alimente sau droguri și cu obiceiuri nesănătoase.

De exemplu, nu este indicat să săriţi peste mese, deoarece creierul are nevoie de glucoza pe care o ia din alimente pentru a funcționa corect. Dacă alimentele nu sunt consumate la momentul oportun, durerea poate fi unul dintre efecte. Atenţie! Unele, şi în special cele care conțin conservanți, vă pot da bătăi de cap. Din această categorie fac parte carnea procesată, brânza învechită, vinul roșu și nucile. Apoi, stresul face ca mușchii să se încordeze. De asemenea, provoacă modificări biochimice care îl pun în alertă. Nu în ultimul rând, un somn prost poate fi un factor declanşator al acestor dureri de cap, dar şi consumul de alcool.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3994 secunde