Cea mai bună "armă" împotriva celulitei

312
Cea mai bună

Articole de la același autor

Deseori se spune că frumusețea vine din interior, că ține de atitudine, depinde de personalitate, de caracter… Noi spunem că depinde de tine. De cât de mult îți dorești să te simți bine. Să arăți bine. Pentru că tu ești oglinda propriilor tale stări. Tratamentele corporale te ajută să slăbești armonios. Combinate cu un regim de viață sănătos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutând la detoxifierea organismului.

Astfel, o alegere inspirată în aceste sens sunt ședințele de masaj anticelulitic sau radiofrecvența corporală. Toate sunt disponibile într-un pachet super avantajos, pe parcursul acestei luni, la Jolie Salon în Constanța.

35 de ședințe remodelare costă 1.280 lei - 80% - 256 lei și cuprind:

- 5 ședințe de electrostimulare

- 5 ședințe de împachetare paprika

- 2 ședințe de gomaj corporal

- 5 ședințe de vacuum corporal

- 2 ședințe de cavitație

- 2 ședințe de radiofrecvență corporală

- 2 ședințe de drenaj

- 5 ședințe detox foot spa

- 5 ședințe de masaj shiatsu (mecanic)

- o ședință de masaj anticelulitic cu bambus

- o ședință de vibromasaj

Pachetele oferă o combinație de tratamente ce vizează probleme diferite: cavitația combate depozitele de grăsime, radiofrecvența conferă fermitate pielii, electrostimulare ajută la tonifierea musculatura, înlocuind zeci de ore petrecute la sală, împachetările ajută atât la slăbit cât și la îmbunătățirea aspectului pielii și eliminarea celulitei, iar vacuumul combate celulita. Pentru programări, aveți la dispoziție numărul de telefon 0735.665.658. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0119 secunde