Consultații gratuite la ORL și ginecologie, în Constanța

1144
Consultații gratuite la ORL și ginecologie, în Constanța - consultatiifloraisis-1365523425.jpg

Articole de la același autor

Deși au probleme de sănătate, aproape trei sferturi din români nu merg la medic. Explicația, oferită de un studiu dat publicității anul trecut de Institutul Național de Statistică, este reprezentantă de costurile ridicate ale consultațiilor, analizelor și medicamentelor. 

În prezent, constănțenii au posibilitatea să fie consultați GRATUIT de medici specialiști, în cadrul Centrului multifuncțional Flora.

Începând din această săptămână, se pot adresa centrului și cei care au nevoie de consultarea unui ORL-ist sau a unui medic de obstetrică - ginecologie.

Reamintim că, de asemenea, în cadrul centrului, vă puteți programa la o consultație la specialiști în reumatologie, neurologie, medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, chirurgie generală și orto-pedie.

Numărul de telefon pentru programări, atât pentru consultații la medicii specialiști, cât și pentru analizele medicale, este 0374. 911.000.

Pentru urgențe, reprezentanții centrului pun la dispoziție numerele de telefon 0754.22.70.60, 0769. 077.077. La aceleași numere de telefon puteți obține informații și vă puteți programa pentru pachetul de analize gratuit care se efectuează în cadrul centrului.

Situat în stațiunea Mamaia, la parterul hotelului Flora, Centrul multifuncțional asigură urgențe non-stop, consultații și tratamente gratuite.

Totodată, pentru pacienții care necesită spitalizare de zi, există 22 de saloane, fiecare cu un singur pat, TV, internet și grup sanitar propriu. Centrul este prevăzut și cu un salon pentru persoane cu dizabilități și un departament de terapie intensivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Sănătate : Ce afecțiuni provoacă pierderea auzului
Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Sănătate : De ce ajungem să ne pierdem auzul
Pagina a fost generata in 0.371 secunde