Consultații GRATUITE la specialistul reumatolog, la un centru medical din Constanța

792
1
Consultații GRATUITE la specialistul reumatolog, la un centru medical din Constanța - isisflorasingurulcentru1024x679-1399457991.jpg
Vă supără durerile de mijloc sau încheieturile și suspectați o afecțiune reumatologică? Sfatul specialiștilor este să mergeți la un consult cât mai devreme, înainte ca afecțiunea să înainteze și să fie mai greu de tratat! De aceea, Centrul Multifuncțional Flora din stațiunea Mamaia demarează Campania pentru Investigarea unui Sindrom Reumatoid. 


Astfel, în perioada 23 aprilie - 23 mai, pacienții asigurați la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, pot solicita o recomandare de la medicul de familie, pentru un consult reumatologic, cu care se pot înscrie în programul de evaluare. 


Evaluarea medicală constă în realizarea unui examen clinic general (testarea glicemiei, efectuarea unei EKG, măsurarea tensiunii arteriale), urmată de efectuarea unui set de analize medicale: hemoleucogramă, VSH, fibrinogen, proteina C reactivă, factor reumatoid, acid uric și creatinină.


După eliberarea rezultatelor, pacienții vor fi consultații de medicul reumatolog, care va stabili o posibilă schemă de tratament sau alte proceduri medicale care se impun.
Comentează știrea

Hermes Orange Bag
30 octombrie 2014
Hermes Orange Bag

Consultații GRATUITE la specialistul reumatolog, la un centru medical din Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Handbag Outlet Hermes Orange Bag http://foxvalleylandscapers.com/images/include/buy-replica-hermes-bags-online-hermes-orange-bag-6572.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2252 secunde