Cum ne protejăm organismul de boli în sezonul rece
159
Articole de la același autor
Cum tratăm un episod de tulburare vizuală
17 Septembrie 2015
Doliu în lumea medicală din Constanța! Un cunoscut doctor constănțean a murit într-un tragic accident rutier
07 Septembrie 2015
Cum se manifestă "bolile gurii" la copii
21 Septembrie 2015
Tragedie în lumea medicală constănțeană! Un cunoscut doctor, mort într-un cumplit accident rutier
08 Septembrie 2015
Produsele "dietetice": alimente sănătoase sau sursă de boli?
13 August 2015
Studiile recente au demonstrat că acizii grași polinesaturați omega-3 ajută la reducerea inflamației acute care însoțește răspunsul imun. Acizii grași omega-3 scad incidența bolilor cardiovasculare, în special riscul de infarct și accident vascular cerebral, ameliorează simptomatologia din bolile autoimune (poliartrita reumatoidă, boala Chron), diminuează procesele inflamatorii și stimulează segmentele imunitare necesare apărării organismului. Vitaminele cu cel mai mare impact asupra eficienței sistemului imunitar sunt vitaminele A, C și E, numite antioxidante. Acestea împiedică reacțiile oxidative din organism prin care fragmentele de molecule numite radicali liberi își exercită acțiunea nocivp asupra tuturor celulelor, scrie csid.ro.
Vitaminele antioxidante, pe lângă faptul că întăresc imunitatea și cresc rezistența la îmbolnăvire, scad riscul de boli cardiovasculare, boli neoplazice și încetinesc procesul de îmbătrânire.
Vitaminele antioxidante, pe lângă faptul că întăresc imunitatea și cresc rezistența la îmbolnăvire, scad riscul de boli cardiovasculare, boli neoplazice și încetinesc procesul de îmbătrânire.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 17 Noiembrie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Luni, 07 Aprilie 2014
Miercuri, 27 August 2014
Miercuri, 18 Iunie 2014
Vineri, 07 Martie 2014
Miercuri, 05 Martie 2014
Marţi, 24 Decembrie 2013
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Vineri, 18 Octombrie 2013