Cum poți scăpa de boli și suferință fără medicamente? "Reiki vindecă trupul și sufletul"

4033
9
Cum poți scăpa de boli  și suferință fără medicamente?
Din ce în ce mai mulți constănțeni, indiferent de vârstă sau statut social, sunt atrași de Reiki, o tehnică ce folosește energiile corpului pentru a vindeca anumite afecțiuni, dar și pentru relaxare. Pentru a afla mai multe despre această tehnică, am stat de vorbă cu Claudiu Ganea, un terapeut constănțean ce folosește cu succes tehnica Reiki.

- Ce este Reiki și la ce ajută?


- Reiki este o metodă de purificare și echilibrare a energiilor corpului uman, este un sistem de vindecare prin punerea mâinilor în diferite poziții pe corpul pacientului, scopul fiind acela de a corecta eventuale dizarmonii energetice ale individului și

de a rezolva anumite probleme de sănătate. Reiki se bazează pe atingere și autovindecarea naturală a corpului, stimulată și ajutată prin metode specifice. Metoda Reiki a fost descoperită în secolul trecut de Mikao Usui, un călugăr budist japonez, care și-a dorit foarte mult să afle prin ce metode reușeau să vindece bolnavii atât Buddha, cât și Iisus.

- Cât de mult te ajută Reiki și în ce momente? 


- Reiki acționează asupra fiecărei persoane într-un mod diferit și își face efectul acolo unde este necesar și în felul în care este cea mai mare nevoie de ea. Reiki creează echilibru, ne ajută să descoperim și să înțelegem cauzele bolilor, sprijină procesele de vindecare, ameliorează durerile și elimină stresul. De asemenea, reface echilibrul fizic și emoțional, îndepărtează gândurile și sentimentele negative, contribuie la eliminarea sentimentelor de frică și de supărare. Reiki îți dă posibilitatea să te vindeci pe tine însuți, atât fizic cât și spiritual.

- Există oameni specializați în această practică? În ce constă inițierea?


- Inițierea constă în transmiterea unor daruri spirituale, iar acest proces poate avea loc prin intermediul unui ritual, ca parte a sacralizării evenimentului. Fiecare practicant Reiki este inițiat de un maestru Reiki, care a fost el însuși inițiat și învățat în mod direct și nemijlocit de către un alt maestru Reiki și tot așa, într-o linie neîntreruptă, până la Mikao Usui. Reiki poate fi învățat de către oricine dorește să-și îmbunătățească sănătatea și să îmbunătățească calitatea vieții. Nu este necesar să ai abilități deosebite.

- În ce constă tratamentul Reiki și ce boli se pot vindeca?


- Într-o ședință de Reiki, practicantul canalizează energia universală și o transmite prin aplicarea mâinilor pe diferite părți ale corpului pacientului. Terapeutul nu își utilizează niciodată energia personală, deoarece energia universală posedă un soi de "inteligență proprie" care îi permite să se concentreze asupra zonelor ce trebuie tratate, fără a cauza vreun efect secundar neplăcut. Terapeutul îi cere pacientului să se așeze pe o masă de masaj, mai întâi pe spate, apoi pe față. Aplicând 12 poziții diferite ale mâinilor, terapeutul le așază întâi pe capul pacientului timp de 2 -5 minute, apoi le deplasează pe piept și în cele din urmă, pe spate. Printre cele mai frecvente afecțiuni tratate cu Reiki sunt: bolile de inimă (dacă n-au existat manifestări de preinfarct sau infarct), bolile de piele necontagioase, orice fel de boli de nervi, tumorile necanceroase, toate bolile digestive, toate bolile ginecologice, toate formele de reumatism, dereglările circulatorii neprovocate de infarct, toate bolile de ochi, afecțiunile sistemului endocrin, astenia nervoasă, sindroamele neurovegetative, afecțiunile psihosomatice.


Comentează știrea

Lucian
8 aprilie 2015
Nu prea am bani de motorina

Nu s-ar putea canaliza si spre masina mea putina energie universala ca sa nu mai folosesc motorina? Pai nu ? Daca tot e universala si moca. Deja ma doare capu de posibilitatile pe care le ofera reiki si de metodele lor vrajitoresti de initiere.Vad ca mai sunt pe acolo si o groaza de icoane ca sa-i impresioneze pe fraieri.

andrei
8 aprilie 2015
reiki

Este o metoda foarte buna.initial am fost sceptic dar după 5 ședințe m-am simțit mult mai bine.merita incercat

Dan
8 aprilie 2015
vrajeala

Este o vrajeala sau in cel mai bun caz o sursa de vitamine in plus. Acum vreo 3 ani tatal meu a decedat dupa ce a fost diagnosticat cu cancer (metastaze). Medicul a spus ca nu are mai mult de maxim doua luni de trait. Am incercat cu metode alternative care aveau reclama si la tv (alge, fiole aduse din afara, care au costat o groaza de bani) si nu aveau nici un rezultat cat de cat. Am apelat si la medicul care discuta la televizor aproape in fiecare seara despre produsele (medicamentele) naturiste bune si care vindeca orice, vrajeala i-a prescris tatalui meu bolnav cu metastaze, gojii si otet de vin la 3 milioane sticla. Cand vezi o familie in necaz, trebuie sa o consolezi si sa nu o storci de bani.

dana
8 aprilie 2015
pt dan

Nu cei care au incercat sa te ajute cu metode alternative sunt de vina, ci medicul de familie in primul rand, pt ca nu a depistat un cancer decat in stadiul final, nu in stadiul 1sau 2 cand se poate si vindeca. Despre acesti medici de ce nu comentezi ? Ei sunt de vina pt ca noi toti suntem doar numere pe listele lor, pt ca, Casa de sanatate le da salariile pt nr de pacienti, nu pt investigatii si analize . Aveti macar curajul si dati numele medicilor care sunt incompetenti.

Răspuns la: vrajeala
Adăugat de : Dan, 8 aprilie 2015
Este o vrajeala sau in cel mai bun caz o sursa de vitamine in plus. Acum vreo 3 ani tatal meu a decedat dupa ce a fost diagnosticat cu cancer...
om
8 aprilie 2015
articol platit

un alt articol platit la care prostimea pune botu`

felys
8 aprilie 2015
reiki

Mai toata viata am avut probleme de sanatate,au fost ani de chin diagnosticata cu tot felul de boli care au necesitat tratamente prelungite foarte costisitoare si pline de contraindicatii.....tratam un organ si ajungeam cu alta problema.Mai tarziu mi-am dat seama ca doctorii treateaza efectul si nu cauza .'De cativa ani am apelat si la terapii alternative care m-au ajutat enorm. Cred in reiki ,,,,credinta va va ajuta...deschideti-va nu mai fiti o sursa de venit pentru industria farmaceutica,In trecut luam 20-30 de pastile pe zi si in ziua de astazi am ajuns la 1-2 pastile si acelea ocazional,Ma bucur nespus ca am avut credinta in DUMNEZEU care mi-a deschis un nou drum si acesta a insemnat SALVAREA MEA.

Vali
9 aprilie 2015
Reiki

Minunat articolul! Unii sunt pregatiti sa inteleaga ceva, altii nu, din pacate. Felicitari Cosmin ZAPOROJAN pentru articol!!!

Gabi
24 decembrie 2016
Reiki este relativ

Reiki este relativ,nu iti poate dovedi nimeni daca ti se transmitre vreo farama de energie prin acele simboluri sau daca chiar primim acele initieri,sau ce masuratori fac ei cu ansa de bionergie masoara niste energii nu pot fi palpabile,si chiar un maestru reiki se presupune ca te invata oarecum tehnica dar si el se contrazice uneori,sau oricum iti spune nu ai invatat nimic si nu esti capabil sa masori tu singur...asa ca ce sens au aceste terapii cine poate dovedi acea energie ca este receptata de receptor adica de organism ca afirma maestrul?cum sa nu doar nu o sa se contrazica singur...medicina alternativa poate fi asimilata pentru uz propriu de pe net nu de maestrii propriu-zisi care te pot si starce de bani sau cu o carte de Reiki sau chiar bioenergie,sau niste simple meditatii ghidate de pe un site.Ca uneori poti nimeri in secta,iar daca incerci sa iesi mai esti si amenintat!Asa ca aveti grija peste ce fel de maestru dati sau maestra dati.Ca se pot da si doctori specialisti fara licenta de specializare in acel domeniu medical sau retetar sa dea retete.De cele mai multe ori adevaratii medici specialisti raman baza pe mine m-a ajutat cel mai mult medicul de familie nu astfel de guru spirituali care vorbesc si despre religie dar ca si comportament demonstreaza ca nu au pic de credinta doar interese.Mai ales medicina naturista este si cea mai de efect si fara efecte secundare.Nu cum vorbesc acestia ca din picaj energetic ne putem asimila si banalele si necesare vitamine cand unele minerale si ingerate nu pot fi asimiliate de organism darmite din norisori presupusi de energie probabila.

Marin Gabriela
21 mai 2017
Maestru Reiki anonim

Buna ziua,vreau sa mai mentionez si faptul ca acest maestru reiki este doar un maestru de duzina,pentru ca la cursurile acestuia se dau doar diplome simbolice,care nu folosesc la nimic in timp daca vrei sa practici in viitor Reiki ca terapeut.Acest maestru si terapeut nu mentioneaza la inceputurile cursurilor nici pe parcurs ca diplomele lui sunt doar de decor in viitor, in plus nu sunt atestate sau autorizate este maestru profesor dar nu are autorizatie de atestare a certificatelor diplome pe care le da,deci nevalabile pentru a practica. Apoi vreau sa mai mentionez si motivul revenirii mele cu comentarii sub acest articol,unul dintre motivele revenirii este continuarea amenintarilor tacite initial si jignirilor cu subinteles ale acestui grup sau secte de reiki,inclusiv cu "Politia"doar pentru simplele motive ca ii rugam sa fiu lasata in pace din motive energetice,a inceput sa ma ameninte cu venitul la usa mea,proprietate privata apoi cu politia a doua oara si tacit,posibil, dupa acest comentariu de mai sus.De ce ca spun adevarul despre interiorul acestui grup?Despre acest terapeut care nici nu respecta regulile unui adevarat terapeut de medicina alternativa.Asa ca as mai fi avut de mentionat si altele...Mai bine zis era mai expert in datul in tarot,adica vrajitorie practicant m-a initiat si pe mine.Nu neaparat astrologie,tarot include si posibil vrajitorie.Ma scuzati pentru revenire si va multumesc.! [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.426 secunde