Cum te poate băga în spital o simplă gustare

198
Cum te poate băga în spital o simplă gustare - cumtepoatebagainspital-1403437657.jpg

Articole de la același autor

Atenție unde luați masa! Tot mai multe persoane au ajuns pe patul de spital, internate la Spitalul de Infecțioase Constanța, după ce au consumat alimente expirate sau gătite necorespunzător.

Numai în ultima săptămână, un nou val de pacienți a ajuns la camera de gardă a Spitalului De Boli Infecțioase Constanța.

"144 de persoane au ajuns la spital cu simptome specifice toxiinfecțiilor alimentare și a bolii diareice acute. Din totalul prezentărilor, aproximativ 60 de persoane au avut nevoie de internare. Primele simptome de care trebuie să țină cont cei aflați în această perioadă pe litoral sunt febra, vărsăturile și scaunele diareice, spun medicii, mai ales dacă acestea persistă mai mult de 24 de ore.

Pentru a împiedica răspândirea bacteriilor care provoacă boala trebuie respectate măsurile de igienă atât a mâinilor cât și a alimentelor consumate. În situația apariției semnelor de boală se recomandă prezentarea la medic pentru consultații și tratament adecvat, fiind contraindicat tratamentul cu antibiotice din proprie inițiativă, fără prescripție medicală", explică dr. Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3539 secunde