Spitalul de Boli Infecțioase, singura unitate medicală cu saloane pentru pacienți cu dizabilități

88
Spitalul de Boli Infecțioase,  singura unitate medicală cu saloane pentru pacienți cu dizabilități - spitaluldeinfectioase6-1401290612.jpg

Articole de la același autor

Spitalul de Boli Infecțioase este singura unitate medicală din județ care a primit, în 2013, acreditarea Comisiei de acreditări a Ministerului Sănătății în ceea ce privește condițiile și procedurile de spitalizare. Concret, spitalul dispune, pe lângă un laborator propriu de analize pentru depistarea gripei, și de materia-lele sanitare specifice tratamentului pentru bolile infecțioase, de saloane pentru persoane cu handicap, pentru surdo-muți sau de protocoale medicale care respectă criteriile de tratament pentru toate religiile. 


"Suntem singura unitate medicală din județul Constanța care a primit această acreditare și care, potrivit Ministerului Sănătății, îndeplinește toate normele de funcționare. Pe de altă parte, în baza acestei acreditări, se realizează și finanțarea, iar noi funcționăm după niște principii foarte clare. Avem singurul laborator pentru gripă din zona Dobrogei și dispunem de teste care nu se fac în alte unități sanitare. Un singur astfel de test costă 100 de euro", a declarat dr. Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde