Cursuri de comunicare pentru copii, la Constanța

4536
Cursuri de comunicare  pentru copii, la Constanța - cursuridecomunicare-1416592379.jpg
Copilul trebuie să învețe în primul rând cum să facă față momentelor tensionate și reacțiilor negative ale celorlalți. Însă nu toți părinții reușesc să își ghideze copiii în acest sens.

Pentru asta, au la dispoziție o serie de cursuri de dezvoltare personală pe care le pot urma și la Constanța.

"Emotivitatea și reacția celor din jur determină uneori momente de tensiune și nesiguranță pentru copii. Ca aceste aspecte să se reducă în orice situație, copilul nostru trebuie să acționeze cât mai benefic pentru el și să învețe să comunice tot ce simte și ce gândește în așa fel încât să se facă înțeles", explică psihoterapeutul Cristina Gemănaru, coordonatorul Centrului Psihologic "Marea Neagră" din Con-stanța. Pentru obținerea acestor elemente, specialistul utilizează, prin intermediul unor cursuri, cele mai noi metode de dezvoltare personală - CLEVER CHILDREN.

Astfel, copiii, dar și părinții care își doresc să urmeze aceste cursuri pot învăța de ce respectul influențează comunicarea cu ceilalți sau cum își pot învinge slăbiciunile pentru a deveni mai buni. Aceste cursuri se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani ce pot urma cursuri de atitudine, dezvoltare personală și inteligență, cursuri ce îmbină elemente ce dezvoltă atât inteligența cognitivă, adică IQ, dar și un factor important al personalității noastre, inteligența emoțională (EQ).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9752 secunde