Exerciții care îmbunătățesc rezistența și agilitatea fizică

130
Exerciții care îmbunătățesc rezistența și agilitatea fizică - exercitii-1656338026.jpg

Articole de la același autor

Puține persoane știu că ridicările turcești pot spori forța, coordonarea și stabilitatea corpului, acestea aflându-se printre cele mai complexe și mai solicitante exerciții de forță. Totuși, tind să creeze instabilitate din cauza amestecului de mișcări, dar îmbunătățesc rezistența și agilitatea fizică. În plus, această complexitate oferă rezultate incredibile pe termen scurt și mediu, deoarece puteți întări picioarele, brațele, abdomenul și trunchiul.
 

Mișcarea constă în ridicarea kettlebell-ului sau a ganterei, pornind din poziția culcat și mergând în sus de la sol. Cel mai bine este să începeți să vă antrenați fără greutate, astfel încât să stăpâniți tehnica. Pe sol, cu fața în sus, ridicați greutatea cu încheietura mâinii drepte și brațul întins complet, după care formați un unghi drept cu solul. De asemenea, îndoiți piciorul pe aceeași parte cu greutatea.
 

Primul pas constă în ridicarea laterală, printr-o ușoară răsucire, a bazinului în diagonală. Țineți antebrațul liber sprijinit pe pământ la 45 de grade de corp. Apoi, așezând cotul brațului liber pe sol, începeți ridicarea. Umerii trebuie să rămână pe poziție, pentru a evita accidentarea. Acum, ridicați cotul și vă sprijiniți pe mână. Un picior este flexat și celălalt întins. Ținând spatele drept, ridicați șoldurile. Piciorul flexat la început se aliniază cu cel care are genunchiul pe sol. În cele din urmă, faceți un pas vertical pentru a vă ridica, apoi faceți totul în sens invers pentru a reveni la poziția de pornire.
 

De asemenea, veți antrena coordonarea, echilibrul și mobilitatea, o combinație aproape perfectă. Specialiștii spun că ridicările turcești au apărut în urmă cu circa o sută de ani, atunci când un grup de luptători și-a propus să creeze o mișcare a întregului corp care să pregătească tinerii sportivi pentru competiții. Scopul a fost să mărească rezistența și flexibilitatea, precum și să îmbunătățească stabilitatea și forța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Cetățenești : Sportul te ajută să dormi mai bine!
Pagina a fost generata in 0.296 secunde