"Interziceți publicitatea, finanțarea și promovarea tutunului!"

82
1

Articole de la același autor

Sub sloganul "Interziceți publicitatea, finanțarea și promovarea tutunului!", Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Con-stanța va desfășura activități de informare, sensi-bilizare și conștientizare în mediul preuniversitar și universitar, precum și în comunitate, activități de petrecere a timpului liber, de formare de abilități în scopul creșterii influenței factorilor de protecție și scăderii influenței factorilor de risc.

Toate acestea se vor desfășura în cadrul campaniei împotriva fumatului care va avea loc pe 21 noiembrie, subliniind riscurile de sănătate asociate consumului de tutun și promovând politicile sociale de reducere a consumului.

Scopul cel mai important pentru marcarea acestei zile este de a contribui la protejarea generațiilor prezente și viitoare, nu numai din punctul de vedere al consecințelor medicale, dar și al celor sociale, de mediu și economice cauzate de consumul de tutun, dar și fumatului pasiv.

Astfel, reprezentanții Centrului Antidrog Constanța promovează alternativele sănătoase de petrecere a timpului liber, dar mai ales faptul că mediul social trebuie să reducă accesibilitatea tinerilor la tutun. 

Comentează știrea

Dan
21 noiembrie 2013
Da'mai moale cu tigarile,prefacuti marunti!

Lasa ca nu are tutunul parte de atata publicitate pe cat au produsele toxice prezentate ca alimente,cu maxim cinism !Unele prduse,ca de exemplu pateul Ardealul,nu au nici o legatura cu maiestria bucatariei din zona respectiva si contine rahaturi de substante pe care ardelenii le ocolesc ca pe balega din strada! Publicitatea pentru produsele pe care le consuma si copiii,si nefumatorii si care sunt daunatoare este cea mai ticaloasa activitate a mediei si a patronilor de magazine! Cu tigarile,cine vrea tot fumeaza,nu o mai dati de gard, si se va fuma mai abitir pe masura ce niste imbecili vor vrea statuie ca ingadesc asta,vezi Doamne pentru ca brusc s-a sculat in ei grija pentru aproape!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6494 secunde