Mai puține paturi disponibile în spitalele constănțene

220
2
Mai puține paturi disponibile în spitalele constănțene - maiputinepaturidisponibile-1401724436.jpg

Articole de la același autor

Deși spitalele publice de la malul mării sunt suprasolicitate, mai ales în perioada sezonului estival, numărul paturilor disponibile pentru internare va scădea cu cel puțin 1.000 pentru fiecare unitate medicală, potrivit Ministerului Sănătății. În acest context, reprezentanții celei mai mari unități medicale constănțene, Spitalul Județean Constanța, susțin că, în perioadele de vârf, aglomerația din spital face ca pacienții să fie internați și câte doi în pat. 


"Planul național prin care se stabilește numărul de paturi pentru fiecare unitate medicală este reactualizat în funcție de structura fiecărui spital, însă țin cont de indicii de morbiditate din zona în care se află unitatea medicală. Chiar dacă Spitalul Județean Constanța dispune de suficiente paturi pentru fiecare secție în parte, în perioada de vară, odată cu venirea turiștilor, se întâmplă să funcționăm la capacitate maximă", susține managerul Spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână. 


Numărul total de paturi prevăzute pentru 2014 este de 121.500 și este valabil pentru toate unitățile sanitare din țară, spitale publice și sanatorii.


Comentează știrea

get redirected here
4 iunie 2014
get redirected here

e liquid recipes Stiri Sănătate : Mai puține paturi disponibile în spitalele constănțene | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online get redirected here http://btchange.org/hangsen-review/roug-vaping-on-top-of-electronic-hookah-stick-ratings.asp

click through the following web page
7 iunie 2014
click through the following web page

e shisha Stiri Sănătate : Mai puține paturi disponibile în spitalele constănțene | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online click through the following web page http://pathfinderrealty.com/e-juice-reviews/cigarette-realm-through-e-cigarette-reviews.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5601 secunde