Mâine, GREVA generală în SĂNĂTATE

209
2
Mâine, GREVA generală în SĂNĂTATE - greva-1477833252.jpg

Articole de la același autor

Mâine 31 octombrie, personalul medical din toată țara va intra în grevă generală. Astfel, reprezentanții Sanitas Constanța au declarat:


"Având în vedere atitudinea cel puțin indiferentă a guvernanților și în același timp creșterea nivelului de nemulțumire a colegilor nedreptățiți ca urmare a punerii în aplicare a OUG 20 și 43/2016, Consiliul Național a decis respectarea calendarului de acțiuni stabilit la ședinta din septembrie. Astfel, luni 31 octombrie 2016, membrii noștri de sindicat vor intra în grevă generală.


Ne cerem scuze anticipat față de toți pacienții care într-un fel sau altul vor fi afectați de acțiunile noastre și facem apel la fiecare dintre aceștia să aibă minimă răbdare și înțelegere față de colegii noștri care nu doresc decât să reclădească demnitatea lucrătorilor din sistemul sanitar public de stat. În același timp facem un nou apel către toate partidele politice parlamentare să dea dovadă de maturitate și să își asume repararea inechităților și nedreptăților inacceptabile generate de cele două Ordonanțe de urgentă criticate - 20/2016 si 43/2016, în cel mai scurt timp posibil, putând astfel să deblocheze activitatea în sistemul sanitar public de stat". 


Comentează știrea

costica
31 octombrie 2016
Cel mai important moment este acum!

Lucrezi în timpul liber! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

unu'
31 octombrie 2016
aiurea...

astem cu MARE interes, momentul in care angajatii din sanatate vor face GREVA IMPOTRIVA SPAGII, NESIMTIRII, INCOMPENTEI .... ziua in care vor trata pacientii cu respectul si atentia cuvenita , caci sunt bugetari, platiti din banii nostri , ai tuturor, sincer, platiti muuult prea bine pt ceea ce ofera in schimb !!! mizeria din spitale ,policlinici, lise datoreaza lor in primul rand si abia apoi lipse de materiale !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4429 secunde