Mango african, recomandat în curele de slăbire

42326
Mango african, recomandat în curele de slăbire - mango-1670940524.jpg

Articole de la același autor

La ora actuală, mango african este un fruct foarte apreciat pentru proprietățile sale medicinale, dar și ca ajutor în dietă. Specialiştii spun că cea mai interesantă proprietate a acestui fruct este faptul că reduce senzația de foame. Ce efect are mango african asupra greutății corporale? Fructul mango african a fost studiat multă vreme de cercetători. 


Trei rezultate publicate au indicat același lucru: ajută la scăderea în greutate. În două dintre aceste studii, s-au folosit două grupuri de persoane alese la întâmplare. Un grup a consumat o anumită cantitate de mango, iar celălalt, un placebo pe o perioadă de patru, respectiv zece săptămâni, fără schimbarea dietei zilnice. La finalul studiului, subiecții care mâncaseră mango cu 30 de minute înaintea meselor reușiseră să piardă 5,6% din greutatea corporală. Grupul placebo a pierdut doar 1% din greutatea corporală. În acelaşi timp, s-a observat și o reducere a colesterolului și a nivelului glucozei în sânge.
 

În prezent, există multe companii care oferă capsule cu extract de Irvingia gabonensis, care contribuie la scăderea în greutate şi la accelerarea metabolismului. Atenţie, însă! La fel ca orice alt aliment introdus în dietă, poate cauza schimbări ale metabolismului ce pot dura câteva zile. Iată care sunt acestea: dureri de cap, insomnie şi, mai rar, greață



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Vrei să slăbești? Iată o nouă rețetă
Pagina a fost generata in 2.0649 secunde